GÖZLERİMİZİ KAPATMADIK!

GÖZLERİMİZİ KAPATMADIK!
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ortaköy Mahallesi’nde ikamet eden kadınlarla bir araya geldi.

ToplantıdaYılmaz, “Biz kişilerin, çıkar çevrelerinin, ayrıcalıklı grupların, baronların değil, halkın belediye başkanı olmaya devam edeceğiz. 5 senedir kendimizi sokağın sesinden alıkoymadık. Gözlerimizi kapatmadık ve kulaklarımızı tıkamadık” dedi.

 

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz kahvaltı programları kapsamında Silivrili kadınlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Ortaköy Mahallesi’nde yaşayan kadınlarla buluşan Başkan Yılmaz programda, belediye tarafından ilçe genelinde yapılan çalışmalar, Ortaköy’de yapılan hizmetler ve yeni projeler hakkında bilgi verdi. Programın açılış konuşmasını yapan Ortaköy Mahalle Muhtarı Ramazan Yaman, “Bizlere yaptığımız her işte, gerek fikirleri gerek uyarıları ama en önemlisi verdikleri destek için kadınlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

200 milyon borç ödedik

 

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ise “Öncelikle sizlerle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ediyor, böylesine güzel, kalabalık ve bizleri içten bir şekilde misafir ettiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Silivri Belediyesi olarak göreve gelmeden önce Silivri’ye ne söz vermişsek bugün o söylediklerimizi yerine getirmeye ve eserlerimizi söylediğimiz vaatlerin ilerisine taşımaya devam ettik. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacak diye de bugün gururla, huzurla ve başımızı öne eğmeden sizlerin huzurunda durabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biz Ortaköy’ün, Kavaklı’nın hasılı bütün belde belediyesinden mahalleye dönüşmüş yani nüfusun 10 binin üzerinde olduğu beldelerimizden spor sahalarının, statların, millet bahçelerinin, oyun alanlarının, parkların ve gençlerimizin eğitimiyle ilgili ihtiyaçlarının karşılanacağı her tesisin yapılması gerektiğinin altını çizmiştik. Hep sizinle, sizin yanınızda, sizin derdinize dertlenecek, sizin sevincinizle sevinecek, gece ve gündüz de hep sizi düşünecek, sizin sorunlarınızla ilgilenecek aynı zamanda da adil, şeffaf, dayanıklı, denetlenebilir ve hesap verilebilir bir yönetim anlayışını vaat etmiştik. Çok şükür bunların hepsini hayata geçirdiğimizde Silivri’de her şeyin değiştiğini gözlemleyebiliyoruz. Silivri Belediyesi borç harç içinde yüzerken, maaş ödeyemezken, işçisinin ikramiyesini 11 ay geriden öderken, 300 milyon TL borçla boğuşurken bugün Silivri Belediyesinin Allah'a şükürler olsun ki sıkı para politikamız ve tasarruf tedbirlerimiz sayesinde kimseye tek kuruş borcu yok. Bilakis geçmişten gelen 200 milyon TL’ye yakın borcunu ödemiş, kendi ayakları üzerinde duran ve yatırım yapabilen bir belediye haline geldik” dedi.

 

Kimseyi kötülemedik

 

“Silivri Belediyesi olarak kimseyi kötüleyerek, kimseyi karalayarak ve hiçbir partiyi küçümseyerek siyaset yapmıyoruz” diyen Yılmaz, “Burada hizmet veriyorsanız bu hizmet eşit, adaletli ve herkese aynı mesafede durmayı gerektiriyor. Biz kişilerin, çıkar çevrelerinin, ayrıcalıklı grupların, baronların değil, halkın belediye başkanı olmaya devam edeceğiz. 5 senedir kendimizi sokağın sesinden alıkoymadık. Gözlerimizi kapatmadık ve kulaklarımızı tıkamadık. Nerede bir sorun varsa ve nerede darda kalan bir insan varsa onun yardımına koşmaya çalıştık. Silivri Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü göreve geldiğimizde esnafa ve toptancıya borçlu bir haldeydi. Bugün ise Silivri Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün kasası ağzına kadar parayla, bulgurla, nohutla, mercimekle ve kıyafetle dolu. Silivri Belediyesi olarak 5 bin aileye düzenli olarak gıda yardımı yapıyoruz. Bin 100 çocuğumuzun ilkokul beslenme çantasını ve kahvaltılarını her gün biz hazırlıyoruz. Silivri’de okula başlayacak, kıyafet alamayacak 5 bin ailenin çocuklarının kıyafetlerini biz alıyoruz. 5 bin ailenin okul çantasını ve kırtasiye giderlerini karşılıyoruz. Üniversiteye hazırlanan çocuklarımızın üniversite sınav ücretlerini Silivri Belediyesi olarak ödüyoruz. Üniversiteyi kazanan çocuklarımıza 750 TL burs veriyoruz. 50 kişiyle başladığımız bu destek 500 çocuğumuzla devam ediyor” ifadelerini kullandı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.