Silivri'nin geleceği güvence altında!

Silivri'nin geleceği güvence altında!
CHP'nin Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, Silivri'nin her köşesinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Piri Mehmet Paşa Mahallesi Eski Sanayi bölgesindeki esnaf, kahvehane ve vatandaş ziyaretleri ile güne başlayan Bora Balcıoğlu, “Silivri'nin geleceğini güvence altına alacak projelerle birlikte geliyoruz” dedi


Balcıoğlu, Silivri'nin kaderini değiştirecek kentsel dönüşüm ve deprem hazırlık planlarına vurgu yaparak, "Silivri'nin geleceğini güvence altına alacak projelerimizle, seçimden sonra hızla harekete geçeceğiz" dedi. 6 Şubat Maraş merkezli depremin acılarını hatırlatarak, bu tür felaketlerin Silivri'de yaşanmaması için somut adımlar atacaklarının altını çizdi. Balcıoğlu, Silivri halkının desteğiyle, deprem seferberlik planının hızla hayata geçirileceğini ve en kısa sürede Deprem Çalıştayının toplanacağı müjdeledi.

Silivri için emin adımlar

Balcıoğlu, “Hep birlikte kuracağımız "Geleceğin Silivri'si" depreme ve her türlü afete dayanıklı, modern ve sürdürülebilir bir kent olarak olacak. Hemşerilerimizin güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşayacakları, dayanıklı yapıların öne çıkacağı bir Silivri hayalimiz var.” Balcıoğlu, Silivri'nin her türlü doğal afete karşı daha hazırlıklı olacağını vurguladı. Balcıoğlu, vizyonunun merkezinde, güvenli ve sürdürülebilir bir kentsel dönüşüm olduğunu ifade etti. Balcıoğlu'nun Silivri halkıyla kurduğu samimi ve güçlü ilişkiler, onun başarısının temelini oluşturuyor. Balcıoğlu, gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların talep ve önerilerini büyük bir dikkatle dinleyerek, onların beklentilerine karşılık verecek projeleri hayata geçirme konusunda kararlı olduğunu dile getirdi. Balcıoğlu'nun seçim öncesi gösterdiği bu performans ve halktan aldığı destek, seçim zaferinin habercisi olarak yorumlandı. Silivri, Balcıoğlu'nun liderliğinde, daha güvenli, modern ve yaşanabilir bir geleceğe doğru emin adımlarla ilerliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.