İlyas Öztekin

İlyas Öztekin

UCU AÇIK UCUBE

Dünya Mısırı Suriye’yi orta doğunun geleceğini konuşurken enerji kaynakları emperyalistler tarafından paylaşılırken biz 11 yıldır bu kurtlar sofrasında yer almak için uğraştık. 
Bu uğurda yüzyıllık dostlarımızı kaybettik. Sıfır sorunla yola çıktık yüzde yüz sorunla döndük. Ülkemiz terör ateşi içindeyken biz Müslüman Suriye de insanların birbirlerini öldürmeleri için oradaki mezhep kavgasında taraf olduk. Bir kesime silah ve yardım sağladık.
Sonunda dimyata pirince giderken evde yalnız kaldık. Rusya Amerika anlaştı biz iyot gibi açığa çıktık.
İçerde iyi gitmeyen her işin sorumlusu olarak muhalefeti görüp suçladık.
Ve şimdi önümüzde seçim var. Bu güne kadar barış kardeşlik milli birlik adlı projeleri ile yola çıkıp bölünme noktasında durduğumuz etnik terörden seçim için bir mola almamız gerekiyordu. Günlerce umut pompaladık. Adına demokratikleşme, özgürleşme dediğimiz ve herkesten sakladığımız PAKETİ açtık…
Paket size sigara paketi gibi görünebilir. Ancak içinden;11 yıldır bir kararname ile çözebileceğimiz ama çözmediğimiz, her seçim öncesinde bunu temcit pilavı gibi ortaya atıp ağlaşmak sızılaşmak mağduriyet tiyatroları oynamak suretiyle oy aldığımız Arabist örtüyü çıkardık. 
Bu örtü gündemden düşmüştü. Onu yeniden laik olduğu her seçim öncesi koyduğumuz başköşeye oturttuk. Artık bu seçime de türbanla giriyoruz seçim kazanmak garanti. 
Biraz kömür biraz iane derken asıl karışım din imanı da ekledik mi gelsin oylar. Ha Kürtler mi Aleviler mi seçim sistemi mi onlara da şimdilik bir soslu ön meni verdik. Toplum hazırlandıktan sonra asıl isteklerini yerine getiririz. Nasılsa iktidarımız devam edecek. İşte sigara paketimi desek lokum paketi mi desek hepsi bu afiyet olsun yiyen yesin ucu açık ucubedennnnn…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlyas Öztekin Arşivi