İlyas Öztekin

İlyas Öztekin

VURULDUK EY HALKIM UNUTMA BİZİ !..

Vurulduk ey halkım unutma bizi!!!  Öldürüldüler bir torba kömür uğruna.Ey halkım unutmayın bunları öldüren siyasi gücü tanıyın artık..

İşte size meydanlarda ve salı günleri de meclis kürsüsünden 1930-40’lı yıllardan örnekler verip 13-14 milyon savaştan çıkmış yolu okulu fabrikası üretimi olmayan ülke ile 77 milyon dünyaya açılmış Türkiye’yi karşılaştırıp İşte bunlar Ce-Ha-Pe zihniyeti diye bağırıp kendisini alkışlatanları,Soma da ki facia geliyor diye TBMM de uyaran önerge verip araştırılmasını ve tedbir alınmasını istediğinde  önergesi reddedilen Ce-Ha-Pe zihniyetinin milletvekili. Ama sizler %44 yarın meydana çıkıp din iman türban kömür makarna diyen bu insanı c.başkanı seçeceksiniz.O gün oy verirken vicdanınıza soracak mısınız kim bu Soma da ki ölümlerin sorumlusu diye.

Dünyanın her ülkesinde bu skandaldan sonra hükümet istifa eder.Bunlar sizin acılarınızla alay edenlerdir güzel öldüler diyenlerdir.Tanıyın artık bunları Ce-Ha-Pe zihniyeti değil Ce-Ha-PE genel müdürü değil A-Ka-Pe zihniyetidir gördüğünüz.

Bir yoksul bir garip bir kölelik ücretine mahkum insan ayaklarımdaki çizmeler sedyeyi kirletiyor diyor.Senin ayakların öpülecek ayaklar.Varlıklarıyla ayaklarıyla dünyayı kirletenler utansın.Bu kömür ocaklarını yok pahasına  özelleştirip yoksul insanlara mezar hazırlayanlar devlet elindeyken tek kaza olmayan bu ocaklarda şimdi yüzlerce insan öldü duydunuz mu?

850-900 Tl.maaşla yerin 200 metre altında ocakları özelleştirerek sizleri kölelik sistemi olan taşeronlara teslim eden daha çok kömür çıkarıp Akp’nin daha çok kömür dağıtımı yapması için daha çok oy alması için tüm güvenlik ve sağlık kurallarına uygun olmadan Manisa-Soma da bu ocağı işletenler sizler cinayet zanlısısınız.

Sizler milyonlar Ce-Ha-Pe zihniyeti Ce-Ha-Pe genel müdürü dedikçe alkışladığınız milletin gözünü boyayan inançlarını sömürüp oy alanlara biat etmeye devam edecek misiniz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlyas Öztekin Arşivi