Dikkat yağışlı hava geliyor!

Dikkat yağışlı hava geliyor!
Meteoroloji rüzgar ve sağanak yağış konusunda vatandaşları uyardı.
 Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında hava sıcaklığının 2 ila 4 derece artacağı bildirildi.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Adana ve Osmaniye'nin kuzeyi ile öğle saatlerinden sonra Bolu, Karabük, Kastamonu, Çankırı, Ordu, Giresun, Samsun ve Sinop'un iç kesimleri, akşam saatlerinden itibaren Amasya, Tokat, Trabzon, Rize, Artvin ve Ardahan, gece saatlerinden itibaren Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ çevrelerinin yerel olarak aralıklı sağanak ve yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'nun kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olarak esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ çevrelerinin yerel olarak sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak eseceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Kıyı Ege'de güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin iç kesimlerinin parçalı bulutlu, Adana ve Osmaniye'nin kuzey çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimleri parçalı bulutlu, Çankırı çevrelerinin öğleden sonra yerel olarak sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölgenin iç kesimleri( Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu, Sinop'un iç kesimleri) ile gece saatlerinde Zonguldak, Bartın ve Sinop çevrelerinin yerel olarak aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın zamanla iç kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak eseceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ordu, Giresun, Gümüşhane çevreleri ile Samsun'un iç kesimlerinin, akşam saatlerinden itibaren Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin yerel olarak aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeydoğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Ardahan çevrelerinin yerel olarak yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERİN HAVA SICAKLIĞI

BURSA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu.(26)

İSTANBUL: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu.(22)

İZMİR: Az bulutlu ve açık.(22)

ADANA: Az bulutlu ve açık, kuzey kesimleri parçalı çok bulutlu ve yerel olarak aralıklı sağanak yağışlı.(22)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı az bulutlu.(21)

HATAY: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu.(23)

MERSİN: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu.(21)

ANKARA: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeyi parçalı bulutlu.(22)

KONYA: Az bulutlu ve açık.(23)

TRABZON: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yerel olarak aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.(24)

ERZURUM: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu.(16)

KARS: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu.(16)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(23)

GAZİANTEP: Az bulutlu ve açık.(22)

ŞANLIURFA: Az bulutlu ve açık.(26)

SİİRT: Az bulutlu ve açık.(22)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.