'Korkunç' koca

'Korkunç' koca
Üzerine kuma getirdiği karısını pamuk tarlasında tekme tokat dövdü

ŞANLIURFA'nın Harran İlçesi'nde, 6 çocuk annesi 38 yaşındaki Gazzule Korkunç, pamuk tarlasında çalışırken tartıştığı kendisinden 30 yaş büyük ayrı yaşadığı kocası tarafından tekme tokat dövüldü. Köylülerin araya girmesiyle kurtarılan kadının burnu kırılıp, kafatasında çatlak oluştu. Talihsiz kadının yoğun bakım ünitesinde tedavisine başlanırken, eşini döven öfkeli koca ile olay sonrası kayıplara karıştı.

Olay, öğle saatlerinde Harran'ın Selalmaz Köyü'nde meydana geldi. 21 yıllık evli 38 yaşındaki Gazzule Korkunç, 68 yaşındaki eşi Halaf Korkunç'un geçtiğimiz yıl üzerine kuma getirmesi üzerine ayrı yaşamaya başladı. Ayrı yaşayan Korkunç çifti arasında sık sık çeşitli anlaşmazlıklardan dolayı yaşanan kavgalar, çocuklarının ve yakınlarının araya girmesiyle büyümeden önlendi. 6 çocuğu ile birlikte tarlalarda ırgatlık yaparak geçimini sağlayan Gazzule Korkunç, son olarak bugün ayrı yaşadığı eşi tarafından kendisinin istediği tarlalarda çalışması konusunda tartışmaya başladı. Tarlada bulunan 3 çocuğunun gözü önünde yaşanan tartışma sırasında öfkelenen Halaf Korkunç, eşini tekme tokat dövmeye başladı. Çocuklarının engel olamadığı kavgada, yüzü kanlar içerisinde kalan talihsiz kadın kavga seslerini duyan köylülerin araya girmesiyle öfkeli kocasının elinden alındı. Talihsiz kadın bir yakını tarafından otomobille Harran Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan Gazzule Korkunç'un burun kemiğinin kırık, kafatasının ise çatlak olduğu saptanınca, hayati tehlikesi bulunduğu teşhisiyle Şanlıurfa'ya sevk edildi. Çocukları Halil (13), Ahmet (11) ve Yusuf (7) nezaretinde ambulans ile Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen talihsiz kadın, yoğun bakım ünitesine alındı.

ÇOCUKLAR BABALARINDAN ŞİKAYETÇİ

Annelerinin dayak yemesine ve ardından tedavi sürecine tanıklık eden Korkunç kardeşler ise, babalarının davranışına tepki gösterdi. Babalarının annelerinin üzerine kuma getirmesiyle hayatlarının mahvolduğunu söyleyen Korkunç kardeşler, "Babam bizden ayrılıp, kumasıyla yaşamaya başladı. Biz de annemle tarlalarda çalışıyorduk. Babam sürekli annemizi ve bizi dövüyordu. Defalarca annem dayak yedi. Birkaç kez annem güvenlik güçlerine babamı şikayet etti ama sonuç alınamadı. Hayatımız tehlike altında ve çok korkuyoruz. Annemize bir şey olsa bize kimse bakmaz, ortada kalırız" dedi.

Anneleriyle hastaneye gelen 3 kardeş ile sağlık görevlileri ilgilenirken, eşini dövdükten sonra kayıplara karışan öfkeli koca Halaf Korkunç'un ise jandarma tarafından yakalanmasına çalışılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.