24 KASIM BÖYLE KUTLANIR

Öncelikle Türkiye cumhuriyetini kuran ve ülkemizi mahsur medeniyetler seviyesine çıkaran baş öğretmen Mustafa kemal Atatürk’ü minnet ve şükranla anarak tüm öğretmen ve antrenör arkadaşlarımın öğretmenler gününü tekrar kutlarım. Bu hafta başka konu vardı yazacaktım ama bir daha ki köşemde yazacağım. Çünkü BEN BÖYLE KUTLAMA GÖRMEDİM.

Hani alışmışız öğretmenlerimizin haklı eylemleri oluyor ya, gösteriler falan derken biber gazıyla kör tetiğimiz çocuklarımızı emanet etiğimiz öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler günüydü ama ne gün. Çatalca Belediyesi’nin öğretmenler günü münasebetiyle Kumburgaz Artemis otelde öğretmenlerimize yemek verdi. Bunda ne var demeyin anlatacağım bütün sıkıntılara rağmen kendiside öğretmen olan Çatalca Belediye başkanı Sayın Cem Kara’ya tüm öğretmen arkadaşlar adına teşekkür ederim. Ben bu yemeğe tamamen basın gözüyle baktım onun için sizlere gözlemlerimi anlatayım. 600 kişinin rekor düzeyde katılımıyla neşeli bir havayla başladı, hani dedim ya ben böyle kutlama görmedim diye Belediye

Başkanı dâhil Başkan yardımcıları, Kültür Müdürü ve personeli bütün davetlileri ayakta karşıladı. Bununla da yetinilmedi, her masayla teker teker ilgilediler. Başkan Cem Kara’ya ve personeline teşekkür ederim. Diğer ilçelerde bazı partiler yemekli tören düzenledi çatalca gibi olmadığında eminim, çünkü belediye’nin yemeğinde siyaset yoktu, konuşmalar tamamen günün anlamına uygundu. Sınırsız yemek, sınırsız içecek vardı. Yemekler çok nefisti, bazı öğretmen arkadaşlarda görüş aldım. Hepsi çok memnun olduklarını söylediler, bazıları da bizler yemek için buraya gelmedik şunu yiyeceğiz,  bunu içeceğiz bakın böyle güzel bir ortamda bizlere değer veren Cem Başkanı kutlarız dediler.  Çatalca’ya bağlı bütün okular katıldı, imam hatip okulları da katıldı. Başörtülü, başörtüsüz herkes ne kadar güzel eğlendiler anlatmakla olmuyor yaşamak gerek…

BAKIR HOCA COŞTURDU
Çatalca Kültür Merkezi Halk Oyunları koordinatörü Bakır hoca, saz ve solist arkadaşları resmen uçurdu bizleri. Bakır hoca’nın davul şovu izlemeye değerdi tabi diğer sanatçılarda mükemmeldi. Yani muhteşem bir gece oldu.

CEM KARA’NIN SIRRI NE?
Daha önceki köşemde belirtmiştim Cem Kara’nın sırrı ne, halk tarafından neden bu kadar seviliyor? İşte ispatı bana daha önce demişti, halkımız beni bu göreve seçti belediye bir kamu kurumudur. Ben siyasi kimliğimi seçildikten sonra bir kenara bıraktım ve ben Çatalca’da yaşayan herkesin Belediye Başkanıyım. Bu sözlere alışık olmadığımız için ve bir de bunları uygulayan birisi olduğu için Cem Kara ve değerli personeline öğretmenlerimiz adına teşekkür ederim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Muzaffer Muyan Arşivi