Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Ağaçlar kurtuldu

Ağaçlar kurtuldu

Silivri Gündem
Silivri Belediyesi sesimize kulak verdi. Çevre Derneğinin girişimleri, gazetemizin yazılarına sessiz ve kayıtsız kalmayan Silivri Belediyesi Kavaklı mahallesindeki 185 ağaç için yerlerinde kalmasını uygun gördü. Yol geçişini kapatan 5 ağaç ise dün Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından uygun şekilde nakledildi. Konuya gösterdiği hassasiyetten ötürü Silivri Belediyesinin ilgili çalışanlarına teşekkür ederim. Doğanın korunması adına gösterdikleri duyarlılığa kayıtsız kalmak olmaz. Bu kadar hızlı sonuç alınacağını beklemiyordum doğrusu...
Kaynarca da aday
Milletvekili aday adayları yavaş yavaş belli oluyor. Bu isimlere bir yenisi daha eklendi. Üstelik bir meslektaşımız. Bir önceki genel seçimde AK Parti'den 3. Bölge milletvekili adayı olan Tülay Kaynarca bu kez de aday olmak için başvurusunu yapacak. Geçtiğimiz günlerde İl Kadın Kolları Yönetim Kurulundaki görevinden istifa eden Kaynarca önümüzdeki günlerde başvurusunu yapacak. Kendisini, listelerde seçilebilir bir sırada görmek dileği ile hayırlı olmasını temenni ediyorum.
İşler'e yeni görev yerinde başarılar
Silivri'nin fazlasıyla içselleştirdiği bir isim Halis İşler. Milli Eğitim Müdürlüğü görevini çok uzun süredir Silivri'de sürdüren Halis İşler'in tayini çıktı. Güler yüzü, pozitif yapısı ile ilçe protokolünün belkide en neşeli isimlerinden biri o. Keza eğitim çalışmalarında görev alanında da fazlası ile başarılı bir isim. Şimdi bu ilçeye veda etmeye hazırlanıyor. Gidiyor... Gidişine tüm samimiyetimle üzüldüğüm ender insanlardan biri de kendisidir. Gittiği yerde de rahat bırakmayız gerçi kendisini fakat bir veda etmek istedim kendisine de bu satırlardan. Gideceği yerde de başarılı olması ümidi ile ve bu ilçeye kazandırdıkları neticesinde bu ilçenin gönlünde kurduğu tahtın her daim kendisine ait kalacağını bilmesini, unutulmayacağını hep hatırlaması dileğiyle...
ADD bugün Silivri'de...
Atatürkçü Düşünce Derneği, tüm şubeleri ile bugün Silivri'de buluşuyor. Adaletsizlik ve hukuksuzlukları protesto etmek için toplanacak olan ADD'liler sabah 09:00'da Silivri Ceza İnfaz Kurumları kampüsü önünde buluşacak. ADD Silivri Şube yönetim kurulu üyesi olarak bende orada bulunacağım. ADD Genel Başkanımız da eyleme katılanlar arasında. Tüm okurlarımı da katılım göstermek üzere davet ediyorum.
Maşalacı AK Parti'de...
Geçtiğimiz haftalarda köşe yazımda da yazmıştım. Emrah Maşalacı'yı AK Parti saflarında ve hatta milletvekilliği aday listelerinde görmek istediğimi belirtmiştim. Emrah Maşalacı AK Parti'ye önceki gün resmen kayıt oldu. Yineliyorum, gönlümden geçen kendisini milletvekili adayları listesinde görmek. Başvuru yapmasını da bekliyorum. Siyasetin Emrah Maşalacı gibi yüzlere ihtiyacı olduğuna inanıyorum ve Maşalacı'nın da bu arenada en doğru isim olacağı fikrindeyim.
 
 
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Fatma Sarıbıyık Yıldırım Arşivi