AK PARTİNİN GİZLİ HAZİNESİ

 Bazen siyasi partilere hayret ediyorum öyle bir kadroları var ki inanılmaz derecede başarılı, bazıları da çok başarısız. Ne yazık ki ahbap çavuş misali koltuğunu sağlama alan, yıllarca koltuğa yapışmış şekilde kalıyor, kalsa da iyi başarılı olacak kadroları da bir türlü  göreve getirmez. Bugün sizlere yoğun istek üzerine AKP Çatalca ilçe yönetimini yazacağım.

Malumunuz bazen de vatandaşların yoğun isteği üzerine siyasette yazmak zorunda kalıyorum, geçen gün Çatalca’nın ileri gelenlerinden bir ağabeyimiz; hoca artık siyasetten hiç bahsetmiyorsun bir şey mi oldu? hayırdır dedim siyaset zaten insan hayatında var seçimden seçime olmaz, derken 2 gün sonra bir kaç kişi daha sürekli yazacağım konuyu konuşuyor ya bu AKP Çatalca’da seçimi kayıp etti ama, günah keçisi arıyor kimse kimseyle konuşmuyor ilçede herkes bir havadan gidiyor.

Resmen birbirlerini suçluyorlar 2 haftadır bu konuyu araştırıyorum AKP eski kadrolarından da bilgi aldım. İş daha da karıştı inanılmayacak derecede suçlu aranıyor, ama birinin üzerine yıkılacak. O zaman işte bunun yüzünden biz Çatalca’yı kayıp ettik, bunlar hain bunlar olmasaydı belediye bizimdi.
 
Hatta olayı öyle boyutlara götürdüler ki kazanan Cem başkan olmasaydı biz alırdık, dercesine çamur atılmaya başlandı. Bu durumda meclis üyeleri arasında görüş ayrılığına sebep vermiş vaziyette  durum bu.
 
AKP’li bir yönetici diyor ki! biz bu kadroyla sittin seneye kadar Çatalca da kazanmayı bırak oy kayıp ederiz, aslında Çatalca’daki AKP’li üyelerin ve geçmişte başarılı gençlik kolları başkanlığı yapmış karizmatik herkesle barışık, ayrımcılık yapmayan merkezi yönetimle diyalogu iyi olan dürüst iyi bir baba olan tertemiz bir hazine adı Mehmet Çelik zaten derken bende evet işte oldu dedim, çünkü Mehmet Çelik kardeşimizin çocukluğunu bilirim partili partisiz herkes sever.

Seçimden sonraydı Mehmetçiğim belediye başkanlığını kayıp etiniz geçmiş olsun, bana dedi ki hocam elimden geleni yaptım gerçektende çok çalıştığını bende bir gazeteci olarak izledim. Tekrar söyledi hocam Cem başkan çalıştı kazandı,  tebrik etmek lazım. Şu kibarlığa bakarmısınız? demiştim ya dürüst işte bu olması gerek siyaset üslubunda. 

Ben AKP merkez yönetiminin yerinde olsam bu gencimizi derhal ilçe başkanlığına getiririm, herkesin tanıdığı dürüst geleceği parlak bir gencimiz ama nerde AKP Çatalca ilçe merkezi dedikodu merkezi olmuş, atın kardeşim kokuşmuş siyasetçileri doldurmuşsunuz pastacı manavcı sütçü nerde dedikoducu varise onları, böyle siyasi parti teşkilatı olmaz olsun bunu da bu lafı da istifa eden bir AKP’li vatandaş dedi. Çatalca AKP kadroları komple değişmesi gerek, partili partisiz herkesin görüşü bu gerçek hazineler varken ,dedikoducularla uğraşmayın vatandaşların talebi bu benden yazması.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Muzaffer Muyan Arşivi