Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Akşener'e protesto

Akşener'e protesto

Silivri Gündem
 
Kadınlar günü nedeni ile Silivri'de ziyaretlerde bulunan Akşener basına ayıp etti. MHP Silivri Kadın Kollarının Silivri Park Otel'de düzenlediği etkinliğe katılacağı duyurulan Akşener, saat 13:00'da Park Otel de olacaktı. Haliyle önemli bir misafir olunca medya mensupları olarak bizler de Akşener'i beklemeye başladık Otel'de...
Saat 15:00 sularında Akşener geldi dediler. Bütün basın hazır kıta beklemeye başladık kata ulaşmasını. Asansör geldi, MHP yöneticileri indi, Akşener yok.
Meğer Akşener, kendisini bekleyen onca gazeteciyi, onca partiliyi ekmiş, bir basın bürosuna ziyarette bulunmaya karar vermiş. Basın bürosu ziyaretinden sonra gelecekmiş.
Çok tabii olarak onca basın mensubu, kendisine yapılan saygısızlığı yutmadı. Oteli terk etti.
Akşener, bugüne dek gönlünü fethettiği, ilişkilerinin iyi olduğu onca gazeteciyi bir anda kırdı, küstürdü. Ayıp etti.
Kabahat Akşener'den çok MHP'li ilçe yöneticilerinde aslında. Akşener ilçe yöneticilerinin programının pek dışına çıkan biri de değil. İlçe yöneticileri böyle bir program yaptıysa da Akşener'in uymaması gerekir, "Orada bekleyen gazeteciler varken, bir basın bürosunu ziyaret edemem" deseydi.
Keşke MHP İlçe yöneticileri de, kendilerini bekleyen onca gazeteciyi unutup böyle bir ayıbı gerçekleştirmeseydi. Perşembe akşamı 20:30'da Kanal 9'a kilitleniyoruz.
Akşener kanadından hala bir özür gelmedi. Ama yerel medya konusunda hassas olduğunu bildiğim Akşener'in, kalbini kırdığı gazetecilerin gönlünü de alacağını ümid ediyorum.
 
Perşembe akşamı Kanal 9'dayız...
AK Parti İlçe Başkanı ve İBB Meclis Üyesi Metin Karakaş, Perşembe akşamı Kanal 9'da yayınlanacak olan Mertçe Söyleşilerin konuğu olacak. Programın sunuculuğu ve moderatörlüğünü Mehmet Mert'in yapacağı yayında bölge gazetecileri Karakaş'ı soruları ile terletecek. Gazetecilerin sorularını yanıtlayacak olan Karakaş, Silivri siyasetinden İBB faaliyetlerine kadar geniş bir yelpazede değerlendirmelerde bulunacak.
Programa bölge gazetecilerinden Tolga Emek, Servet Yıldırım, Refik Bek, Cihangir Davutoğlu, Erman Paçalı ve bendeniz katılacağız. Yanı sıra bölgeden katılması beklenen gazeteciler de olacak elbette. Çok renkli bir program olacağı şimdiden kesin gibi. Bu programı kaçırmamanızı tavsiye ederim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Fatma Sarıbıyık Yıldırım Arşivi