Büyükçekmece’de festival hazırlıkları sürüyor

16. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'ne sayılı günler kala çalışmalarını hızlandıran Büyükçekmece Belediyesi, kusursuz bir organizasyon için kolları sıvadı.

Bu yıl 16'ıncısı düzenlenecek olan kültür, sanat ve dostluğun buluştuğu Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali için yapılan hazırlıkların sonuna gelindi.


Son kontroller yapılıyor


Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün yakından takip ettiği çalışmalar aralıksız devam ederken, festival etkinliklerinin merkezi olan Kültürpark'ta son kontroller yapılıyor. Kültürpark ve Kemal Sunal Amfi Tiyatro'yu belediyenin teknik ekibi ile birlikte gezen Başkan Akgün, yapılan çalışmaları yerinde görerek, bilgi aldı.


Kusursuz bir organizasyon


Bu yıl 56 ülkeyi ağırlayacak olan Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'nin ilk gününden bu yana ‘sevgi birbirimize, barış hepimize’ sloganı ile yola çıktıklarını belirten Başkan Akgün, “Bu yıl 16. düzenleyeceğimiz festivalimiz de dünyanın dört bir yanından kültür ve sanat elçilerini ağırlayacağız. Her yıl başarı çıtasını daha da yükselttiğimiz festivalimizi, bu yıl da kusursuz bir organizasyonla gerçekleştireceğiz. Bu açıdan tüm hazırlıklar büyük bir titizlikle sürdürülüyor” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Büyükçekmece Haberleri