Tepecik Şenol Güneş Stadyumu yenileniyor

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Tepeciklilere verdiği sözü tuttu.
Tepecik Şenol Güneş Stadyumu'nun eski tribünlerini yıkan Büyükçekmece Belediyesi, tribünleri ve stadın bazı bölümlerini yenileyerek modernize edecek.


Kapasite 4 bin 500 kişi olacak


Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla yıkımı gerçekleştirilen eski adı Tepecik yeni adı ise Tepecik Şenol Güneş Stadyumu'nda başlatılan çalışmalar 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak yeni sezona hazır hale getirilecek. Çalışmalar tamamlandıktan sonra stadyumun seyirci kapasitesi 4.500 kişilik olacak.



"Yenileyerek modernize ediyoruz"

Çalışmaları yakından takip eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Tepecik Şenol Güneş Stadyumu'nun yenileme ve tribün kapasitesinin arttırılmasına yönelik olarak başlatılan çalışmaların 2 ay içinde tamamlanacağını belirterek; "Büyükçekmece sadece İstanbul'un değil Türkiye'nin en zengin spor alt yapısına sahip ilçesidir. Büyükçekmece olarak sporda yeni bir atılım başlattık. Bu kapsamda sporcularımızın daha iyi şartlarda antreman yapabilecekleri, sporseverlerin daha iyi şartlarda müsabakaları izleyebilecekleri tesislerin olması gerekiyor. Yeni yaptığımız tesisler son derece modern. Eskiden yapılan tesisleri ise yenileyerek modernize diyoruz" dedi.


Akgün, sporun ve sporcunun dostudur!


Tepecikspor Onursal Başkanı Temel Eyüpoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün sporun ve sporcunun dostu olduğunun altını çizerek; "Sayın Başkan Akgün, sadece Tepecikspor değil ilçedeki tüm amatör ve profesyonel spor kulüplerine destek vermektedir. Bu nedenle Büyükçekmece spor alanında önemli başarılara imza atmaya başladı. Türk sporuna ve sporcusuna verdiği desteklerden ötürü Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Büyükçekmece Haberleri