ÇATALCA’DA BİTMEK BİLMEYEN İCRAATLAR

Çatalca’da Başkan Mesut Üner’in göreve gelmesiyle birlikte, ilçede her geçen gün yeni bir icraatın daha müjdesi geliyor. Hiç kuşkusuz Başkan Mesut Üner’in böylesine önemli başarılara giden yolda en önemli etken, kendisinin mesaisini makamdan çok halkın ar

Başkan Mesut Üner’in bu seferki tamamladığı icraat müjdesi, ilçedeki şoför camiasına geldi. Başkan Mesut Üner, konforu ve estetiği ile dikkat çeken, tamamladığı ve oda başkanlığına teslim ettiği yeni ‘’Çatalca Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’’ hizmet binası başta oda yönetimini ve şoför esnafını çok sevindirdi. ’Çatalca Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sacit Şık, Başkan Mesut Üner’in böylesine önemli desteğinden ve her zaman kendilerine sağladığı desteklerden dolayı teşekkür etti.

Çatalca halkına kazandırdığı yeni Çatalca Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Hizmet Binası sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Çatalca’mıza hizmet etme yolunda tüm kamu hizmet kurumlarının, oda ve dernek başkanlıklarının sorunu, bizim sorunumuz dedik ve çalışmalarımıza bu anlamda yön verdik. Çatalca Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odamıza yakışır bir hizmet binasının yapımını tamamlayıp, oda başkanlığımıza kazandırdık. Çatalca’mıza ve halkımıza olan sevgimizden güç alıp, çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğiz. İlçemize hayırlı olsun.’’ dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çatalca Haberleri