12 takım Mektebim’de yarıştı

2012-2013 Eğitim Öğretim yılı İstanbul Çocuk Satranç ligi Silivri grubu Satranç müsabakaları 6 tur üzerinden oynanarak finale ulaşıldı.

6 tur boyunca Özel Mektebim İlkokulu A ve B takımları, Bilfen Efe Takımı, Halkalı Doğa Koleji, Bahçeşehir Doğa Koleji, Silivri Kadıköy İlkokulu, Bilfen Flöre Takımı, Bahçeşehir Doğa Aslanları, Bilfen Kılıç Takımı, Halkalı Doğa Kızlar Takımı, Halkalı Doğa Aslanlar Takımı, Halkalı Doğa Kaplanlar Takımı olmak üzere 12 takım bu müsabakalarda yarıştı.
Müsabakalar Silivri’de Özel Mektebim Koleji’nde gerçekleştirildi.12 takımının yarıştığı müsabakaların ödül töreni okulun konferans salonunda gerçekleştirildi. Törene İlçe Kaymakamı Salih Keser, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, Mektebim Okulları kurucusu Ümit Kalko ve TSF İl Müdürü Rıza Öney’in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan TSF İl Müdürü Rıza Öney “Gelecek dönemlerde de yine Mektebim Koleji’nde turnuva düzenlemek istiyorum. Çünkü Mektebim Okulları’nın teknolojiyi nasıl kullandıklarına şahit oldum. Kutluyorum sizleri, çünkü çok dikkate değer. İstanbul’da birçok okulda turnuvaları izleme fırsatım oldu, ama buradaki organizasyon özellikle çok dikkatimi çekti. Turnuvaya katkılarından dolayı Mektebim Okulları’na teşekkür ediyorum ”dedi.
Eğitim yatırımlarını Mektebim Üniversitesi ile taçlandırmayı hedeflediklerini belirten Ümit Kalko “zihinsel eğitime katkı sağlayan mental matematik eğitimi okullarımızda öğrencilerimize verilmektedir. Bilimsel çalışmaları yerinde deneyimlemek amacıyla 25 Şubat’ta bir grup öğrencimizle İsviçre’de Cern’de bulunan Bilim merkezine gidiyoruz. Uygulamalı deneylere iştirak edeceğiz. Mektebim Okulları mevcut 8 okuluna ek olarak bu yıl 10 yeni kampüs ile büyümeye devam edecektir” dedi.
Mektebim Koleji öğrencilerinin 4 galibiyet, 1 beraberlikle 2. olduğu satranç turnuvası, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar ve İlçe Kaymakamı Salih Keser’in konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere madalyalarının takdim ile sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri