Hakan Şükür, ABD'ye Kaçtığı Yönündeki Haberleri Yalanladı

Hakan Şükür, "Türkiye'den kaçıp ABD'ye yerleşti" haberlerini yalanladı, "Spor akademisiyle ilgili araştırma yapmak ve dil eğitimi için gittim." dedi.


Galatasaraylı eski milli futbolcu ve eski milletvekili Hakan Şükür, hakkında çıkan "Türkiye'den kaçıp ABD'ye yerleşti." haberlerini yalanladı. Şükür kurmak istediği spor akademisi ile ilgili araştırma yapmak ve dil eğitimi için ABD'de olduğunu açıkladı.



Hakan Şükür, Twitter'dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"KOMİK BİLE DEĞİLSİNİZ"

"'Bir daha Türkiye'ye dönmeyeceğim' demişim sözde bunu haber yapmışlar. Defalarca tweet adresimden yurt dışında olduğumu, kendi alanım olan spor akademisi projem ve İngilizce öğrenmek için çalıştığımı yazdım. Öyle ki Enes Kanter'in daveti üzerine NBA da maçlarını izlediğimi belirttim oradan resimlerimi yayımladım. Ama bir gazete haftalardır benim tweet hesabımdan paylaştığım bu bilgileri görmemiş ;) Sözde atlatma haber yapmış. Komik bile değilsiniz. Uzun süredir hayalim olan alanım ile ilgili spor akademisi projemi yurtdışında olgunlaşması için yatırım ve bilgi alt yapısı daha müsait.



"İŞ TEKLİFİ YAPMAYA CESARET EDEBİLİRLERSE..."

Türkiye benim ülkem dönmemek ne demek?! Ülkeyi kısır döngüye mahkum edenlerin aksine nerde olursa olsun üretmeye devam etmek doğru olan. Bu arada bu söylediğim akademi ve alanım ile ilgili projeme destek verecek ayrıca gazete, tv veya bir kulüp (tabi cesaret ederlerse) iş teklif ederse dil eğitimimi tamamlayıp hemen gelirim."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İ̇stanbul Haberleri