Basın bürosundan basın organlarına ziyaret

Büyükçekmece Belediyesi Basın Yayın Müdürü Selami İnce ve Basın Sorumlusu Ümit Ersoy HABERDAR’ı ziyaret etti.

İlçede yayın yapan medya kuruluşlarını ziyaret turuna başladıklarını kaydeden Selami İnce ve Ümit Ersoy,  gazete merkez ofisinde HABERDAR Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mert ile görüştüler.

Büyükçekmece Belediyesi’nin basın ve yayın organlarıyla etkili ve düzenli olarak ortak çalışmalarını düzenlemek adına bu görevde bulunduklarını kaydeden Büyükçekmece Belediyesi Basın Yayın Müdürü Selami İnce şöyle konuştu: HABERDAR’ı rüştünü ispatlamış bir gazete olarak biliyor ve takip ediyoruz. Bizlere ve halkımıza yararlı haberler yapmaktasınız. Basın bürosu olarak bizim görevimiz siz basın mensuplarına yardımcı olmak. Sizin görevinizde halkımıza yararlı haberler vermek. Bundan böyle basın temsilcilerimiz ile daha sık görüşerek birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

NE POLİS NE DE SAVCI!

HABERDAR Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mert ve ekip arkadaşlarına gazetecilik adına verdikleri emek için teşekkür eden Selami İnce HABERDAR’a başarılar diledi.

Mehmet Mert ise Selami İnce ve Ümit Ersoy’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek; ‘Bir eksikliği giderdiniz. Sık sık bizlerle irtibat halinde olmalısınız. Biz aynı zamanda sizin için de yani hem belediye için hem vatandaşımız adına bu işi yapmaktayız. Amacımız ilçede olan biteni herkes duysun bilsin. Herkes görevini layıkıyla yerine getirsin. Biz ne polisiz ne de savcı. Görevimiz sadece olanı biteni objektif bir şekilde yazmak.’ Dedi.

YEREL SEMPOZYUM YAPILACAK

Ziyaretin verimli geçtiğini kaydeden Büyükçekmece Belediyesi Basın Yayın Müdürü Selami İnce, Mehmet Mert’in neden yerel sempozyumlar yapmıyorsunuz önerisini de haklı bularak en kısa sürede tüm ilçe halkını ve ilçede yayın yapan basın organlarını kapsayan bir sempozyuma imza atacaklarını kaydetti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri