Hakan Ataklı vites arttırdı

Cumhuriyet Halk Partisi Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Eczacı Hakan Ataklı, adaylıkların açıklanmasına kısa bir süre kala çalışmalarına hız verdi.

 Esenyurt’ta çalınmadık kapı bırakmama hedefiyle çalışmalarını hızlandıran Ataklı, bu sayede vatandaşların sempatisini de kazanıyor. 
CHP’nin kalesini geri alma hedefiyle yola çıkan Hakan Ataklı, ‘Halkımızdan aldığım takdir ve tebrikler şahsımı onurlandırmaktadır. Çalışma azmim inanç ve kararlılığım her gün daha da kuvvetleniyor.’ Dedi.
Muharrem ayı vesilesiyle Cem evlerini de ziyaret eden Ataklı, hafta sonu meydanda lokma verilmede organizasyon bozukluğuna göndermede bulundu. Etkinliğin gerçekleşmesini sevindirici olarak gören Ataklı, hava koşullarının dikkate alınıp vatandaşları soğuk hava koşullarında zor durumda bırakılmasına tepki gösterdi.  ‘Masa sandalyeler var ama hava buz gibi. 7-8 derecelik soğuk hava şartlarında Esenyurt halkını titreten, korunaksız meydanda lokma için bekleten Esenyurt Belediyesi yönetimini kınıyorum.’ Diyen Ataklı Esenyurt’ta iktidar olduklarında yapacakları bazı çalışmaları şu şekilde sıraladı;


1-Ramazan ayında nasıl iftar-ramazan çadırları kuruluyorsa, Muharrem Ayı’nda da aynı şekilde lokma-muharrem çadırları kuracağız.
2-Her mahallede statülere uygun bitmiş halde bir Cem evi yapacağız.
3-Ne yazık ki tapusu dahi halen verilmemiş mevcut Cem evlerimizin derhal tapularını vereceğimizi şimdiden taahhüt ederim.

Tapusuz ev kalmayacak

Ayrıca Esenyurt'taki vatandaşımızın tapu sorunları ile ilgili de beyanat veren Ataklı, ‘Esenyurt'ta tapusu olmayan tek ev, tek daire bırakmayacağız. Vatandaşımızın tapu sorunlarını belediyeyi alır almaz en geç ilk 6 ay içerisinde çözüme kavuşturmak için girişimler başlatacağız. Vatandaş oturduğu ev için ‘Benim’ diyemiyor. Her vatandaşımız oturduğu evin kendisine ait olduğunu hissetmelidir. Herkes tapusunu alacak''dedi.
CHP içeisinde ve halk arasında birlik beraberliği sağlamak için var gücünle çalıştığını da söyleyen Ataklı, ‘Birlik ve beraberlik içerisinde, uyumlu tavırlar sergileyerek, iktidar yolunda ilerliyoruz. Biz tek yürek olacağız. Hakan Ataklı kardeşinizi, ağabeyinizi, arkadaşınızı, oğlunuzu, evladınızı kabul ederseniz aynı enerjiyle, aynı yüreklilikle aday olup 2014 Mart ayını zaferle taçlandırıp, Esenyurt'a kaliteli ve halktan yana hizmeti sunmaya hazırdır.’
Gençler ve kadınlarla buluştu
Geçtiğimiz Cumartesi günü Gençleri Pazar günü de Kadınları ayrı ayrı kahvaltıda biraraya getiren Ataklı, halkın beklentilerini karşılayacak projelerini bir bir anlattı.
Ataklı ‘Halkın ihtiyaçlarını karşılamak, yaşam kalitesini artırmak bizlerin yegane görevidir. Bizler halkın içinden bireyleriz. Ben Esenyurt çocuğuyum; 7 yaşından bu yana Esenyurt'ta yaşıyorum. Esenyurt'un çözülmeyen, çözülemeyen, çözülmesi için gayret gösterilmeyen sorunların bedelini bizzat yaşayarak ödedim. Esenyurt halkının sorunlarını çözüme kavuşturacağız ve halkın parasını kimseye hortumlatmayacağız, çarçur etmeyeceğiz, ettirmeyeceğiz. Benim paramı, senin paranı, onun parasını, Ayşe teyzenin, Ali amcanın, Yusuf abinin, öğrenci Ahmet'in, işçi Rıza'nın, küçük Zehra'nın, tüyü bitmemiş yetimin parasını korumanın, bizim paramızı, halkın parasını korumanın peşindeyim. Rantçı belediyecilik anlayışı son bulacak. Halkçı belediyecilik anlayışını Esenyurt’a yerleştireceğiz.''dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri