Esenyurt ’ta kar’a karşı 7/24 müdahale

Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Bakım ve Onarım Şefliği, İlçede tüm cadde ve sokaklardan gelen şikâyetleri, gezici tespit ekiplerinin yaptığı çalışılmalar ile sıkıntı yaşayan bölgeleri çözüme kavuşuyor.

Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Yol Bakım ve Onarım Şefliği kar ile mücadelesini iş makinaları ile önce karları küreyip ardından tuzlama yaparak yolları ulaşıma elverişli hale getiriyor.

Kısa süre önce Esenyurt Atatürk Mahallesinde kurulan, Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Bakım ve Onarım Şefliğinde; 9 adet tam donanımlı kar ile müdahale aracı 20 JCB ve 1 adet greyder, 13 mühendis, 20 personel, toplamda 40 çalışanı ile 7/24 saat esasına uygun vatandaşın trafik ve ulaşım sıkıntılarına anında müdahale ediyor.

Yunus Balta “ Önce tespit sonra çözüm”
Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yunus Balta’nın verdiği bilgilere göre, şikâyet toplama merkezine gelen bildirimler tespit ekipleri tarafından inceleniyor. Tespit ekipleri yol, cadde ve sokaklarda yapılması gereken çalışmaları müdahale ekiplerine ileterek, sorunlu bölgelerde yapılan çalımalar sonucu çözüme kavuşturuluyor.

İlçede ayrıca kaldırım, meydan ve vatandaşa ulaşımı kolayca sağlayacak çalışmalara, Esenyurt Belediyesi Fen İşleri, Çevre Koruma ve Temizlik İşleri Müdürlüğü yaya personel ekipleri aralıksız devam ediyor.

 Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Yol Bakım ve Onarım Şefliği Şikâyet Toplama İletişim Hattı
( (0212) 689 16 14 ) olarak 7/24 hizmet vermektedir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Silivri Haberleri