Kadıoğlu kaz gecelerine katıldı

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Kars’ın Akyaka İlçesi Sulakbahçe Köyü Derneği ve Ardahan İli Göle İlçesi Durucasu Köyü Derneği’nin geleneksel olarak düzenlemiş olduğu kaz gecelerine katıldı.

Esenyurt Kültür Merkezinde Ardahan ili Göle ilçesiDurucasu köyünün 3’üncü geleneksel kaz gecesi programına ve İncirtepe Kültür Merkezinde iseKars ili Akyaka ilçesiSulakbahçe köyünün kaz gecesi programına katılan,  Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu,  dernek programlarında konuşma yaparakDurucasu ve Sulakbahçelilerin birlik beraberliğinin bozulmaması mesajını verdi.
Başkan Kadıoğlu, “Kars ve Ardahan’da gitmediğimiz yer kalmadı”
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu “Sizleri bir arada görmek, birlik beraberliğinize şahit olmak mutluluk veriyor bizlere” dedi.  Başkan Kadıoğlu “Göreve başladığımız günden bu yana, bizim bir ayağımız da Kars ve Ardahan da oldu. Çünkü bizler, ülkemizin neresinde olursa olsun, insanımızın hizmete ihtiyacı varsa o hizmeti ulaştırmak için çaba gösteriyoruz. Kars ve Ardahan’da gitmediğimiz yer kalmadı, bizim hizmet verebileceğimiz kim varsa ve nerede olursa olsun, hizmetimizi oraya götürmeye çalışıyoruz ”dedi.
Kars ve Ardahan derneklerinin kaz gecelerine katılan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve beraberinde katılan Belediye Başkan Yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu hemşerilerinin mutluluğuna ortak olarak geleneksel kaz yemekleri ardından halay çekerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Silivri Haberleri