Akdoğan; Haklı bir galibiyet aldık

Tepecikspor’un başında ilk resmi maçına çıkan ve ilk sınavında galibiyetle tanışan Teknik Direktör Tunahan Akdoğan, 1-0’lık Altay galibiyetinin ardından gazetemize açıklamalarda bulundu.

Altay karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını söyleyen Akdoğan, takım olarak bu galibiyetin camiaya büyük moral getirdiğine inandığını söyledi. Aynı başarıyı Pazar günü kendi sahalarında da sürdürmek istediklerini söyleyen Akdoğan, devre arasına mutlu girmeyi arzuladıklarını belirtti. Akdoğan konuşmasına şöyle devam etti, “Bildiğiniz üzere takımla birlikte ilk idmana Salı günü çıktım ve kısa sürede neler yapabiliriz onun çalışmalarını yaptık. Zaten takımı yakından tanıyordum ve bu kısa vadede neler yapabiliriz onun arayışlarına girdik.

Oyuncuları yakından tanımam benim işimi biraz daha kolaylaştırmıştı. Kendileriyle yaptığım görüşmede zorlu bir dönem içerisinde olduğumuzu hatırlattım. Zaten onlar da bunun bilinci ile söylediklerimi algılamakta zorlanmadılar. Sezon başından bu yana burada görev yapan hoca arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Bize çok iyi bir takım bıraktılar ve bizde onların hazırladığı bu takıma biraz katkılar sunabilmek için gayret göstereceğiz. Futbolda şanssızlıkların çok olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz.

Bunu zamlan zaman birçok takım yaşar ve atmaması çok zor olur. Biz Tepecikspor olarak üzerimizdeki yükü Altay galibiyeti ile atmayı başardık ve devamının gelmesi için çalışmalarımızı bu yönde yapmaya devam edeceğiz. Tepecikspor’un ligdeki yeri asla burası değildir. Hiç alışık olmadığı bir yerde ve bunu hep birlikte üst sıralara taşımak için çaba göstereceğiz. Şunu söylemeden geçemeyeceğim. Altay maçında saha zemininin kötü olmasına rağmen bu ağır şartlarda oyuncularım ellerinden gelen çabayı gösterdiler ve müsabakalı lehimize çevirmek için ne gerekiyorsa yaptılar. Skor her ne kadar 1-0 görünse de en az beş altı net gol pozisyonu bulduk.

Rakibe sadece iki net gol pozisyonu verdik fakat bunlar futbolun içinde vardır. Ben oyuncularımızı bu üstün gayretlerinden dolayı tebrik ediyor, bu galibiyetin devamının da gelmesi için daha mücadeleci olmalarını istiyorum. İzmir’den haklı bir galibiyetle döndük. Bu galibiyet oyuncularımızın üzerindeki yükü hafifletti. Pazar günü kendi sahamızda ilk devrenin son maçını Kocaeli Birlikspor ile oynayacağız. Taraftarlarımızın desteği ile sahaya çıkıp Tepecikspor’un hanesine puan ve ya puanlar yazdırmak için mücadele edeceğiz. İç saha şanssızlığını kırmak için hafta başından beri çalışmalarımız bu yönde olacak. İnşallah iç sahadaki kazanamamanın zincirini kırar devre arasına mutlu bir şekilde girmiş oluruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri