“BAŞARI TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARINDIR”

Güzelcespor Kulüp Başkanı Tamer Canbaz sessizliğini Haberdar Spor Servisi’ne bozdu. Canbaz, bugüne kadar göstermiş oldukları özveriler nedeniyle başta teknik heyet ve futbolcular olmak üzere yönetim kuruluna teşekkür etti.

Canbaz “Sezon başı lige başlarken ilk yaptığımız toplantıda tabi ki maliyetleri düşürerek altyapıdan gelen oyuncularla beraber geçen seneki futbolcuları kaynaştırarak öncelikle Fair Play çerçevesinde sahada mücadele eden, çok koşan, rakibine saygı duyan bir takım oluşturma çabasında olduk. Bunun yanında iyi bir çalışma ortamı yakaladık. İyi bir hoca ile yola çıktığımızı düşünüyorum. Bunun yanında da futbolcuların çok çok değer verdiği yardımcılığını İsmail Çebi’nin olduğu bir hocamız vardı. Diğer takımlar antrenmanlara başlarken bizim özellikle genç takımdan gelen oyuncularımız U 17 ve U 19 takımında ciddi başarılar elde ettiler, güzel maçlar ortaya koydular.

Bu da onlar için güzel bir tecrübe oldu. A takımda da hiçbir uyum sorunu yaşamadılar. Takım olarak herkes birbirini sevdi, herkes birbirine saygı duydu. Bunun yanında takımda önemli ağabeylerin görevlerini çok iyi yaptıklarını düşünüyorum. Cem olsun, kaleci Haluk ve Coşkun olsun, Mustafa Sefa olsun, Gökhan Yıldırmış olsun iyi çalıştılar.

Müsabakalarda gerçekten takımımız çok iyi mücadele etti. Bazı maçlarda çok iyi top oynamadık ama çok iyi mücadele ettik. İlerleyen haftalarda takım daha da oturarak takım hüviyetini kazandı. Bu sürecin özellikle kendi sahamızda antrenman yaptıktan sonra üst seviyeye çıktığını düşünüyorum. Gerçeği söylemek gerekiyorsa sezon başı böyle bir başarı beklemiyordum ben açıkçası. Grupta iddiası kalmayan takımlar maça çıkmakta zorlanırken biz tüm maçlarımızda 18’in üzerinde futbolcularla katılım gösterdik.

Bu başarıda tabi ki en büyük emek teknik kadro ve futbolcularındır. Biz de onlara ağabeylik yapmaya çalıştık. Eksiklerini tamamlamaya çalıştık. Son iki maçımız kaldı. Grupta 1 ve 2 Güzelcespor ve Denizköşkler olacak. Üçüncü takım Selimpaşa olacak. Ama şu bir gerçek Selimpaşa ve Denizköşkler takımı maliyetlerine bakıldığında Güzelcespor’un gerçek bir takım hüviyetinde olduğu gözlemlenmektedir. Gerçek bir amatör takım gibi mücadele ettiğimizi söyleyebilirim. Futbolcularımız her konuda fedakarlık yaptılar.

Biz de onlara zaman zaman maddi manevi destek olduk. Bence bu takım şampiyonluğu bu şartlarda hak eden bir takım olmuştur. Son maçta tabi ki grubun birincisi belli olacak. Avcılar Denizköşkler ile oynayacağız. Öncelikle o maçın centilmenlik ve Fair Play içinde geçmesini diliyor ve istiyorum. Bu konuda üzerimize düşeni Güzelcespor yönetimi ve camiası olarak fazlasıyla yerine getireceğimize inanıyorum. İkinci de olsak bu çocuklar bizim gözümüzde yine şampiyon olarak kalacaklardır. Geçmiş yıllardaki altyapıya verdiğimiz emeğin karşılığını bu sene fazlasıyla aldığımızı düşünüyorum. Önemli katkılar sunan eski yöneticilerime, onursal başkanımız Mehmet Ali Deniz Bey’e, yönetici arkadaşlarıma, teknik kadroma ve futbolcularıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri