Başkanımız için oynayacağız

Bugün Eskişehir Atatürk Stadında Spor Toto 2. Lige yükselme Final maçında Çorum Belediyespor ile karşılaşacak olan İstanbulspor, sahaya mutlak galibiyet için çıkacak ve Spor Toto 2. Lige çıkarak bu şampiyonluğu önceki gün vefat eden Kulüp Başkanı Ömer Sar

Şampiyon olup kupa ile Trabzon’da defin edilen Kulüp Başkanları Ömer Sarıalioğlu’nun mezarı başına gidecek olan oyuncular, kupayı mezarı başına götürüp orada başkanlarına dua edecekler.

Spor Toto 2. Lige çıkmayı çok isteyen başkanları Ömer Sarıalioğlu’nun bu mutluluğu göremeyeceğinden dolayı üzgün olduklarını söyleyen oyuncular, “Bugün vefat ederek aramızdan ayrılan ve Spor Toto 2. Ligi çok arzulayan rahmetle andığımız Başkanımız Ömer Sarıaliolu için sahaya çıkacağız ve kazanarak kupayı Başkanımıza armağan edeceğiz.

Spor Toto 2. Lige çıkıp kupa ile Trabzon’a gideceğiz ve çok sevdiğimiz başkanımızı mezarı başında ziyaret ederek kupayı alacağımızın sözünü verdiğimizi ona yad edeceğiz. İnşallah arzu ettiğimiz neticeye sahadan ayrılır bu duygu ve düşünceleri başkanımızın ruhuna armağan ederiz” diyerek iddialı olduklarını gösterdiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri