Büyükçekmece’nin devleri yine kazandı

TÜYAP Büyükçekmece galibiyet serinini bu hafta da İstanbul DSİ karşısında sürdürdü.
TB2L 7. haftasında İstanbul DSİ ile karşılaşan TÜYAP Büyükçekmece Basketbol Takımı, mücadeleden 81-54'lük skorla galip ayrılarak, galibiyet serisini 5 maça çıkardı.

 

“Başkan Akgün’e teşekkür ediyoruz”

7. maçında 6. galibiyetini elde eden TÜYAP Büyükçekmece, maça ağırlığını ikinci yarıda koydu. 43-19'luk ikinci yarı skoruyla farkı çift hanelere çıkaran TÜYAP Büyükçekmece, maçtan 27 sayılık farkı elde etti. 

Üst üste 5. galibiyetinin altına imzasını atan Devler hiçbir zaman yalnız bırakmayan kulüp başkanı Ahmet Bayraktar, Basketbolcuları ve teknik ekibi kutladı.

Bayraktar, “ İlk yarı zorlansak da ikinci yarı açık ara fark atarak karşılaşmayı üstün bir sayı ile tamamladık. Amacımız ligde iyi bir yere gelerek yükselmek. Bunun için bize destek olan başta Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e ve tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

“Sonuçtan mutluyuz”

 Karşılaşmanın ikinci yarısında takımın açık ara farkla karşılaşmayı almasını sağlayan takım koçu Özhan Çıvgın ise alınan sonuç karşısında mutlu olduğunu ifade etti. Çıvgın şunları söyledi: “ Rakibimizi hiçbir zaman zayıf görmüyoruz. Basketbolda her an her şey olabilir. Oyunun gidişatına göre savunmamızı yaparak başarı elde ettiğimiz doğrudur. Alınan sonuçtan çok mutluyuz. Şimdi Adana’da oynayacağımız deplasman maçına ara vermeden hazırlanmaya başlayacağız. Biz kararlıyız yükselmeye tek isteğimiz taraftarımızın her zaman yanımızda olması” diye belirtti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri