Gürpınarspor, ‘Yıldırım’ gibi: 9-1

Süper Amatör Lig 8. Grupta ilk ikiye girme mücadelesi veren Gürpınarspor, deplasmanda konuk olduğu Yıldırımbosnaspor engelini oldukça rahat geçti.

Zayıf rakibi karşısında adeta gol şov yapan Gürpınarspor, sahadan 9-1 galip ayrılarak hem farklı galibiyetin hem de ikinci sıraya yükselmenin sevincini yaşadı. Sezonun ilk devresinde kendi sahalarında 4-4 berabere kaldıkları rakiplerini bu kez tarihi farkla mağlup eden Gürpınarspor, sezonun en farklı galibiyetlerinin altına imzalarını atmış oldu.

Arnavutköy Belediye Stadında oynanan karşılaşmaya genç bir ekiple çıkan Yıldırımbosnaspor karşısında kendini fazla zorlamayan Gürpınarspor, kora çok rahat gitti. İlk yarısı 2-1 Gürpınarspor’un üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında yeşil-beyazlılar, gol sağanağına geçti. Maçta yıldızlaşan ve rakip fileleri 5 gol atarak havalandıran Emrah, kendi adına erişilmesi zor bir rekora imzasını koymasını bildi. Yıldırımbosnaspor karşısında Onur’un golü ile 1-0 geriye düşen Gürpınarspor, ardı ardına bulduğu gollerle rakip kaleyi adeta bombardımana tuttu. Gürpınarspor’un gollerini Emrah (5), Mehmet, Engin, Umut Burak ve Mertcan kaydetti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri