Tepecik U-19 Maltepe’yi 10 kişiyle devirdi

U-19 Gençler liginde mücadele eden Tepecikspor, zirve iddiasını Maltepespor’u deplasmanda 10 kişi ile 2-1 devirerek sürdürmüş oldu.

Maça etkili başlayan ve ataklarıyla rakibe zor anlar yaşatan Tepecikspor U-19 takımı, 8. dakikada Berke’nin Kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldı. Buna rağmken rakibe teslim olmayan Tepecikspor U-19, ilk yarıyı 0-0 beraberlikle tamamladı. İ-kinci yarıda galibiyete daha yakın görünen Tepecikspor U-19, aradığı golü 60. dakikada Onur Tunç ile buldu ve deplasmanda 1-0 öne geçmenin sevincini yaşadı.


75. dakikada kalesinde beraberlik golünü gören yeşil-beyazlılar, mücadeleden kopmadı sahada 10 kişi kalmalarına rağmen galibiyeti çok isteyen taraf olarak göründü. 90. dakikada Çağlar Akman’ın golü, Tepecikspor U-19 Takımının bu zorlu deplasmandan üç puanla dönmesini sağladı. İlk yarıya 3, ikinci yarıya da 6 dakika uzatma gösteren müsabakanın hakemi, Tepecikspor U-19 takımının uzatmalarla birlikte sahada 91 dakika mücadele etmesini sağladı. Eksik olmalarına rağmen mükemmelin üzerinde bir oyun ortaya koyan yeşil-beyazlılar, bu galibiyetle zirve yarışında iddiasını sürdürmenin mutluluğunu yaşadı. Antrenör Ferruh Eren’in öğrencileri, 99 dakika mükemmel bir oyun ortaya koyarak haklı bir galibiyetin altına imzalarını atmış oldular.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri