Tüm dostlara teşekkür!

Fatma Sarıbıyık Yıldırım


Önceki akşam Kahve Diyarı Silivri Şube Müdürü Servet Yıldırım ile nişanlandım. Aile içi bir merasim ile yaptık nişanımızı. Kocaman bir aile ile birlikte.

Anne ve babamında bu merasimde bulunmasını isterdim. Ama bir yerlerden bizi izlediğine eminim. Mutluluklarını hissettim.

Beni yalnız bırakmayan bir çok dostum vardı yanımda. Öncesinde gerçekleştirilen isteme faslında başı AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş çekti. Beni, Servet için o istedi.

"Biz, onlar bizim fotoğrafımızı çekiyor sanıyorduk. Meğer onlar birbirinin fotoğrafını çekiyorlarmış" diyerek hepimizi gülümsetti.

Sevgili ağabeyim ve ablam da verdi gitti...

Yüzükleri AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca kesti. Eşi Yavuz Kaynarca da bizimleydi. Mehmet Mert, Zeynep Tav Vural, Selami Değirmenci, Hüseyin Turan, Gürbüz Çapan, Abdullah Yıldırım, Ayseni Toker, Maşalacı Ailesinden Emrah Maşalacı ve Orçun Koyuncu, sevgili dostum Müge Cesur ve Erman Paçalı, yine İlker Kaplan ve eşi Serap Kaplan, Meral Küçükler, Yusuf Eker ve eşi Seval Eker, Güneş Demirkol, Uğur Eryılmaz ve eşi Aynur Eryılmaz, Cihangir Davutoğlu ve eşi Pınar Davutoğlu, Eray Ersöz, Pelin Can Bozdağ, Remzi Yenihayat, Emrah Demirkan, Ahmet Erdoğan ve nişanlısı Hazal Bakkal, Pehlivan Ertan Güney ve Emel Güney, müstakbel kayınvalidem, ablam, ağabeyim, arkadaşlarım ve daha bir çok kişi.

Ayrıca törende çeşitli sebeplerle aramızda olamayan ama telefon ve mesajları ile yüreğinin bizimle olduğunu hissettiren nice dost. Kocaman bir aile....

Her birinize kocaman teşekkürlerimi iletiyorum. Ortak olduğunuz mutluluğumu benimle paylaşarak arttırdığınızı bilmenizi isterim.

Öte yandan adını saymayı unuttuğum birileri varsa, bu tatlı telaş içinde aramayı, davet etmeyi unuttuğum birileri olduysa da kırılmamalarını rica ediyorum. Heyecanla unutulmuş dostlar olabilir.

Nişan bağdır, öyle iki yüzük takmaktan ibaret değildir. Daha fazlasıdır. Birşeyleri artık sonuca bağlama yolunda atılmış büyük bir adım, bir kararlılıktır.

Yaz dönemi için planladığımız düğün töreninde bu ailenin diğer fertleri ile çok daha kalabalık bir geceye imza atacağız inşallah.

Darısı tüm bekarların başına...