Bu gül solmasın

Yürüme güçlüğü çektiği için her yıl takdirname aldığı okulunu bırakmak zorunda kaldı!

 ADANA'da, kan dolaşımındaki sorun nedeniyle dudakları ve tırnakları moraran 16 yaşındaki Gül Eser, yürüme güçlüğü çektiği için her yıl takdirname aldığı okulunu bırakmak zorunda kaldı. Doğduktan iki ay sonra rahatsızlığı fark edilen, üç kez anjiyo olan ve bir kez beyin ameliyatı geçiren Gül Eser, tedavisinin yurtdışında yapılabilmesi için yetkililerden yardım bekliyor.

İnşaat işçisi olan babası Nihat Eser geçici sürelerle şantiyelerde çalıştığı için Yeşil Kart da alamayan Gül Eser, "Doktorlar, yurtdışında bir dizi ameliyatla sağlığıma kavuşabileceğimi söyledi. Ancak maddi durumumuz bu tedavileri alabilmem için yetersiz. Annem Bürgüzar Eser, tedavim için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazdı, yanıt bekliyoruz" dedi.

Gül Eser, en büyük hayalinin okuluna dönüp, eğitimini tamamlamak ve polis olmak istediğini söyledi.

Anne Bergüzar Eser de, kızının gözlerinin önünde solup gitmesinin çaresizliğini yaşadıklarını kaydererek şunları anlattı:

"Eşim inşaatlarda zaman zaman sigortalı çalıştığı için Yeşil Kart da çıkartamadık. Kızımın tedavisi için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazdım. Kızımın kurtarılmasını istiyorum. Sayın Başbakanım son çaremiz sizsiniz. Kızımın, gerekirse yurtdışında tedavi görmesi için yalvarıyorum. Geceleri artık uyuyamıyorum. 15 yıldır gözyaşı dinmeyen bir annenin feryadını duymanızı istiyorum."


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri