Turistler plaj partisinde çılgınca eğlendi

Plaj partisinde yaklaşık 2 bin kişi çılgınca eğlendi.

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde Danimarkalı ünlü şarkıcı ve DJ'lerin sahneye çıktığı plaj partisinde yaklaşık 2 bin kişi çılgınca eğlendi. 'White Night' (Beyaz Gece) adlı plaj partisinde alkolü fazla kaçıran bazı kadın turistler, yaptıkları erotik danslarla ilgi odağı oldu.

Alanya'nın gözde eğlence merkezlerinden Palm Beach'de düzenlenen 'White Night' adlı plaj partisi, İspanya'nın İbiza Adası'nda düzenlenen dünyanın en büyük plaj partisi olarak bilinen 'Full Moon' (Dolunay) Festivali'ni aratmadı. Partiye beyaz elbise ve ilginç kostümlerle katılan Danimarka, İsveç, Norveç ve Finlandiyalı yaklaşık 2 bin turist, Danimarka'nın ünlü şarkıcı ve DJ'lerinin hareketli parçalarıyla çılgınca eğlendi.

Gecede art arda sahne alan Danimarka'nın tanınmış DJ'leri Kato, Morten Breum ve Rune RK, mikser başındaki performanslarıyla kumsalı dolduran kalabalığı coşturdu. DJ Kato, sahnede patlattığı şampanyayı izleyenlere içirdi. Parti, Danimarkalı ünlü şarkıcı Ida Corr ve Clara Sofie’nin mini konseriyle devam etti.

Dansçı kızların da sahneye çıktığı gecede alkolü fazla kaçıran kadın turistler, yaptıkları erotik danslarla ilgi odağı oldu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri