Beylikdüzü'nde bayram coşkusu

Beylikdüzü'nde 19 Mayıs, Ata’ya saygı yürüyüşü ve Şevval Sam konseri ile kutlandı

 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği Ata’ya Saygı Yürüyüşü ile devam etti. Beylik Pazarı Alanı’nda toplanan ve ellerinde bayraklar ile coşku içinde yürüyen binlerce vatandaş, ritim grubu ve bando eşliğinde Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı’na ulaştı.

Kutlamaların gün boyu sürdüğü Beylikdüzü’nde, akşam Beylik Pazarı Alanı’nda binlerce vatandaş Ata’ya Saygı Yürüyüşü için bir araya geldi.

“BİZ BU TOPRAKLARI SEVİYORUZ VE BARIŞ İSTİYORUZ”

Nostaljik parça “Nasıl Geçti Habersiz” ile konserine başlayan Şevval Sam, “Beylikdüzü’nün aydınlık insanları. Sizinle birlikte Cumhuriyet’i, Laikliği savunmak için buradayız. Biz bu toprakları seviyoruz ve barış istiyoruz. Ne kadar çok şarkı söylersek o kadar hayata tutunacağız.” dedi.

“19 MAYIS 1919 RUHUNU BU İLÇEDE HER DAİM HİSSETTİRECEĞİZ”

Herkesin bayramını kutlayan Başkan İmamoğlu, “Bir arada omuz omuza güzel bir yaşam sürmek için çok çalışacağız. 19 Mayıs 1919 ruhunu bu ilçede her daim hissettireceğiz. Bugün sanatçımız eşliğinde kol kola, el ele, yürek yüreğe Anadolu’nun her noktasından seslerle, duygularla bir arada olmayı besliyoruz. Bizim için sanat ve sanatçılar birlik ve beraberliğimizin ruhudur ve başımızın üstünde yerleri vardır.Bayramımız kutlu olsun.”dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri