KANDEMİR’İN ‘LAY LAY LOM’U

AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Turan, “Belediye Başkan Yardımcımız Yılmaz Kandemir ağabeyimizi çok seviyorum, selam olsun kendisine. Geçen gün arkadaşların yanında söylediği cümleyi kullanıyorum, “2 yılımız lay lay lomla geçti. 2 yılımı

 

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, önceki akşam Havuzlu Kahve önünde düzenlenen toplantıda Fatih Mahallesi sakinleri ile buluştu. Fatih Mahallesi sakinleri davullarla karşıladığı AK Partililer’i alkışlar ve sloganlarla destekledi.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş da,“CHP’de 3 dönem belediye başkanlığı yapmış, o partinin bayrağını dalgalandırmak için çoluk çocuğundan fedakarlık yapmış bir insana “Sen milletvekili olamazsın” diyor. İl Genel Meclis Üyeliği, Belediye Meclis Üyeliği, İlçe Başkanlığı yapmış insanlara “Sen milletvekili olamazsın” diyorlar. Bu arkadaşların kusuru ne? Düne kadar CHP bayrağı dalgalansın diye çalışanlara niçin Silivri’yi temsil ettirmiyorsunuz? Bizim bilmediğimiz yanlışları mı var? Gerçekten bu partiyi temsil edemezler mi? Onlar temsil ettire ettire cezaevinden bir temsilci çıkardılar. Hani 6 ay önce dokunulmazlıklar kalksın diyordunuz? Bu soruları sandığa giderken kendinize sorun. Şehit kanından rengini alan bayrağımızı Hakkari’deki mitingde taşıma korkaklığını gösterenlere hesabını sorun.”

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca da konuşmasında, “Bu ekipte yanlış olmaz. Bu ekibin her parçası aynı ruhla siyaset yapıyor ve o yüzden bu hizmetler yapılabiliyor. Eğer siz bizi güçlü kılarsanız biz de Silivri’yi güçlü kılabilecek hizmetlere imza atabileceğiz.” ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri