Topbaş bölgemizde…

Kumburgaz’da yapımı devam eden Tokat Dutlucalılar Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği binasının kapalı bir bölümünün AK Parti’nin Tokatlı Bölgemiz Milletvekili Harun Karaca tarafından yapılacağını belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Ba
TOPBAŞ’TAN DUTLUCALILAR DERNEĞİ’NE DESTEK SÖZÜ
Kumburgaz’da yapımı devam eden Tokat Dutlucalılar Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği binasının kapalı bir bölümünün AK Parti’nin Tokatlı Bölgemiz Milletvekili Harun Karaca tarafından yapılacağını belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Topbaş, “Üzerimize düşen bir bölüm olursa biz de gereğini yaparız” dedi.
Tokat Dutlucalılar Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 6. Geleneksel Katmer Şöleni’ni Çatalca Kabakça Köyü Piknik Alanı’nda düzenledi. Silivri ve bölgemizde yaşayan binlerce Tokatlı’yı buluşturan Katmer Şöleni’ne İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, AK Parti Bölgemiz Milletvekilleri Tülay Kaynarca ve Harun Karaca, Silivri Belediyesi eski Başkanı, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Turan, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri Yalçın Yönet ve Osman Umuç da katıldı.
 
B.ÇAVUŞLU’DA KARADENİZ FIRTINASI
Artvinli Kadir Topbaş ile “Gelinleri” Tülay Kaynarca’yı alkış yağmuru altında karşılayan Silivri Ordulular Derneği, desteklerinden ötürü AK Parti heyetine teşekkür plaketi takdim etti.
Silivri Ordulular Derneği, geleneksel pikniğini B.Çavuşlu piknik alanında düzenledi. Bu yıl Süper Lig’e yükselen Orduspor’un bayrakları ile donatılan alanda Ordulular’ı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri Belediyesi eski Başkanı, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Turan, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri Yalçın Yönet, Osman Umuç, B.Çavuşlu Muhtarı Erdinç Öztürk, AK Parti B.Çavuşlu Mahalle Başkanı Ümit Uzer de yalnız bırakmadı.
Silivri’de yaşayan Ordulular, Artvinli hemşehrileri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mimar Kadir Topbaş ile “Gelinimiz, Yengemiz” dedikleri AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca’ya yakın ilgi göstererek B.Çavuşlu Piknik Alanı’nda Karadeniz fırtınası estirdi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri