Velittin Küçük partidaşlarını ağırladı

Ak Parti Beylikdüzü ilçe başkanlığının düzenlediği ve Eski Gürpınar Belediye başkanı Velittin Küçük’ün desteği ile gerçekleşen kahvaltılı toplantıya ilgi yoğundu.

Dün Büyükçekmece Beykent World Point’de STK temsilcileri, muhtarlar ve kanaat önderleriyle bir araya gelen Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayları Mehmet Metiner, Feyzullah Kıyıklık’ın da aralarında bulunduğu Milletvekili Adayları, il yönetim kurulu üyelerinden Metin Karakaş, Büyükçekmece ilçe başkanı Hatice Bozdağ, ve yönetim kurulu üyeleri, Beylikdüzü Ak Parti ilçe başkanı Sabri Esen, ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye meclis üyeleri, Partililer ile çok sayıda davetli katıldı.

Oynanan Oyunlar var!

Program ev sahibi Velittin Küçük’ün açılış konuşmasıyla başladı. Küçük, Konuşmasın da 7 Haziran seçimlerinin önemine değinerek bu seçimin ülkemiz açısından çok daha önemli olduğunu idrak etmeliğiz. Çünkü tüm dünya da son üç yıldan beri bilhassa ülkemiz de birçok oyunları tezgahlamaya çalışanlar bu seçimde de ciddi olarak gece gündüz demeden Ak Partiyi iktidardan nasıl ederiz diye de bir çaba içindeler. İnşallah bu milletin sağduyusu ile bu güçler hedefine ulaşamayacaktır dedi. Küçük, Hafızamızı bir yoklayalım Ak Parti 12 yılda ne gibi hizmetler yaptı bunları bir görelim sonra eleştiri yapalım. Muhalefet olmak çok kolay bol keseden atmak çok kolay ama iktidar gecesini gündüzüne katarak ülkeye hizmet için mücadele veriyor. Onun için de iktidar da kalmak çok zordur. Ama ben milletimizin iradesine güveniyorum bu seçim de de Ak Partiye daha güçlü bir şekilde iktidara taşıyacaktır dedi. Ve programa katılanlara teşekkür etti.

Gemi batarsa hepimiz boğuluruz!.

Velittin  Küçük’ün ardından ise programa katılan Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanı Hatice Bozdağ ve Beylikdüzü ilçe başkanı birer selamlama konuşması yaptılar. Daha sonra Ak Parti İstanbul 3. Bölge milletvekili adayı Mehmet Metiner, konuşmasını yaptı. Metiner, Konuşmasında Bizim kıblemizi hiç kimse değiştiremez, bizi birbirimizden hiç kimse ayıramaz ve bizim kardeşliğimizi hiç kimse bozamaz dedi. Bu ülke, Bu vatan, Bu Bayrak bizim diyen Metiner, Bu gemi batar ve ya batırılırsa hep birlikte boğulacağımızı unutmamamız gerekiyor. Her türlü siyasi mülahazanın ötesinde Türkiye’nin istikbaline ve kendi istikbalimize sahip çıkmamız gerekiyor dedi. Metiner, HDP’yi kastederek ismini vermeden bir parti var ki çok tehlikeli oynuyor. Aslında Kürt vadisin de yeri yok o partinin ama kendisini Kürt halkının temsilcisi olarak ifade ediyor. İşte karşınız da bir Kürt kardeşiniz ama benim için Müslüman bir din kardeşim bin Kürt'den hatta yüz binlerce Kürt'den daha değerlidir dedi.

Nereye sığınacaksınız?

Metiner’in ardından ise son konuşmayı yapan Ak Parti İstanbul Milletvekili ve 3. Bölge adayı Eski Bağcılar Belediye başkanı Feyzullah Kıyıklık, ise partisinin 13 yıllık iktidarı dönemin de yapılan projeleri anlatarak eski Türkiye yok artık yeni Türkiye var. Havaalanları ile Metrosu ile hızlı treni ile sağlık hizmetleri ile ve de güçlü ekonomisi ile artık güçlü bir ülkeyiz dedi. Kıyıklık, Komşu ülkelerden gelenler bizim ülkemize sığındı ama sizler hiç düşündünüz mü başımıza bir iş gelirse bu ülkenin başına bir şey gelirse biz nereye hangi ülkeye sığınırız diye sordu. Kıyıklık. Bizim sığınacağımız hiçbir ülke yoktur onun için buraya bu ülkeye hep beraber sahip çıkalım dedi. Kıyıklık, Ak Parti iktidarını kimlerin istemediğini de şöyle sıraladı. Bizim iktidarımızın gitmesini ABD, AB ve İsrail istiyor dedi. Program toplu fotoğraf çekilmesi ile son buldu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri