31 katlı binada yangın paniği

31 katlı binada yangın paniği
Esenyurt'da yeni yapılan sitede 31 katlı bir apartmanın girişindeki elektrik kontağında çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu.


Esenyurt'da yeni yapılan sitede 31 katlı bir apartmanın girişindeki elektrik kontağında çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Dumandan etkilenen vatandaşlara ambulanslarda müdahale edildi. Site sakinleri, aralıklarla elektriklerinin kesildiği ileri sürdü.

Talatpaşa Caddesi üzerindeki 1 ay önce faaliyete geçen bir 31 katlı sitede Saat 22.30 sıralarında elektrik kontağından yangın çıktı. Bodrum katta başlayan dumanlar üst katlara ulaştı. Dışarı çıkan site sakinleri durumu itfaiye ve 112 Hızır Acil?e bildirdi. Olay yerine Beylikdüzü, Bakırköy ve Avcılar grubuna bağlı itfaiye ekipleri ulaştı. Duman tahliye yapan itfaiye ekipleri yanan kabloları söndürdü. Dumandan etkilenen vatandaşlara sağlık ekipleri ambulanslarda müdahale etti. Site sakinleri, ?Elektriklerin sürekli kesiliyordu. Şarteli kaldırıyorduk. Yetkilileri defalarca uyardık. Önlemlerini almadılar. Burada büyük bir facia olabilirdi dedi. Vatandaşlar itfaiye ekiplerinin çalışmalarının dışarı çıkan 40 aile korku dolu bakışlarla izledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.