Sahur Sonrası Evlere Giren Hırsızlar Yakalandı

Sahur Sonrası Evlere Giren Hırsızlar Yakalandı
Silivri'nin yazlık bölgelerinde özellikle sahurdan sonra girdikleri evlerden değerli eşyaları çalan hırsızlar yakalandı.
Silivri'de Semizkumlar yazlık bölgesinde sabah saatlerinde bir eve giren 3ç hırsız, cüzdan, değerli eşyalar ve ev sahibinin arabasını çalarak kaçtı. Hırsızlar, çaldıkları araçla Gaziosmanpaşa'da ilerlerken uygulama yapan Yunus ekiplerine takıldı. 'Dur' ihtarına uymayan V.S. ve O.T. hızla kaçarken, Yunus ekipleri ile zanlılar arasında kovalamaca başladı. Şüpheliler yoğun trafiğe takılınca çaldıkları aracı yol ortasında bırakarak yaya olarak kaçmaya başladı. Kovalamaca sonunda kıskıvrak yakalanan zanlılar, Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Polis ekipleri yaptıkları araştırmada aracın çalıntı olduğunu tespit etti. Hırsızların ilk sorgulamasında, hırsızlık olayında üçüncü bir zanlının daha olduğu belirlendi. Kimliği tespit edilen zanlı da jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden V.S ve O.T denetimli serbestlik kapsamında serbest bırakılırken, A.Ö ise tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.