Yeni araçlar polise güç kattı

Yeni araçlar polise güç kattı
Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü`nde gerçekleşen devir teslim töreni ile Müdürlüğe 15 araç daha katıldı

Esenkent Çocuk Büro Amiri Halit Çetinkaya’nın sunumu ile İlçe Emniyet Müdürlüğü Kıraç Ek Hizmet binasında gerçekleşen araç devir teslim töreni saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlandı.

Yavuz “ İlçenin refah ve huzuru için gereklidir”

Araç devir teslim töreninde, açılış konuşmasını Esenyurt Polis ve Emniyet Güçlerini Geliştirme Derneği Başkanı Atilla Yavuz yaptı. Dernek Başkanı Atilla Yavuz “Esenyurt Polis Derneği çalışmaları ve destekleriyle gerçekleşen araç devir teslim törenine katıldığınız için teşekkür ederim” dedi. Sözlerine devam eden Yavuz “Esenyurt gelişen ve aynı zamanda modernleşen ve gün geçtikçe nüfusu artan bir ilçe oldu. Bundan dolayı da bazı gereksinimlere ve ihtiyaçlar ortaya çıkmaktadır. Bu ihtiyaçlar Esenyurt ’un refahı ve huzuru için gerekli olan ihtiyaçlardır. Esenyurt Polis ve Emniyet Güçlerini Geliştirme Derneği olarak bu ihtiyaçları gidermek için bir çok projeyi hayata geçirdik ”dedi.
Çengeloğlu “Esenyurt ’un güvenliği için hizmet ediyoruz”

 Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu “2008 yılından itibaren Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak Esenyurt ’un huzuru ve güvenliği için hizmet ediyoruz ”dedi. Çengeloğlu “ Göreve başladığımız zaman 7 araç ve 100 personel ile Esenyurt halkına hizmet vermeye çalışıyorduk. Esenyurt Kaymakamlığının, Esenyurt Belediyesinin ve Esenyurt Polis, Emniyet Güçlerini Geliştirme Derneğinin, katkılarıyla Emniyet Teşkilatımızın ihtiyaçlarını giderilmesi sayesinde daha donanımlı bir yapıya sahip oluyoruz. Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak araç filomuzu ve personel sayımızı güçlendirerek Esenyurt ‘un güvenliği için 40 Binek araç, 1 zırhlı araç, 5 motorize ekibimiz ile 59 araçlık filoyla ve 500 personelimiz ile Esenyurt halkına hizmet ediyoruz “dedi.

 Uyumaz “ Esenyurt suç oranında alt seviyelerdedir ”

Esenyurt Kaymakamı Halil Uyumaz “Gecesini gündüze katarak çalışan fedakâr Emniyet Teşkilatımıza vatandaşlarımızın huzurunu ve güvenliğini sağladıkları için teşekkür ederim ”dedi. Kaymakam Uyumaz “Polis teşkilatı olarak Esenyurt ’ta vatandaşlarımızla beraber el ele Esenyurt ‘un daha güvenli ve daha huzurlu olabilmesi için çalışıyoruz. Esenyurt şuanda nüfus bakımından İstanbul’un ilk 8 ilçesi içerinde ama suç oranında ise diğer ilçelere göre daha alt seviyelerde yer alıyor. Esenyurt huzuru, güvenliği ve rahatlığı kontrol altına alınmış yaşanılan bir ilçe haline gelmiştir ”dedi.

Protokol konuşmalarının ardından plaket töreni gerçekleşerek, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Kıraç Ek Hizmet Binasında verilen kokteyle ikramına geçildi.

 Yoğun Katılım

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Kıraç Ek Hizmet Binasında gerçekleşen araç devir teslim törenine, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcısı Fuat Arı, Esenyurt Kaymakamı Halil Uyumaz, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu, Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürü Haluk Öztürk, Esenyurt Polis ve Emniyet Güçlerini Geliştirme Dernek Başkanı Atilla Yavuz, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Esenyurt Belediyesi Meclis Üyeleri ve Başkan Danışmanları ve çok sayıda Emniyet mensubu katıldı.
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.