Berlusconi’den ‘Seks yoktu’ fotoğrafı

Berlusconi’den ‘Seks yoktu’ fotoğrafı
İtalyan savcılarının fuhuş suçlamasıyla dava açtıkları Başbakan Silvio Berlusconi’nin eğlence partilerinden birinde çekilen fotoğrafı sahibi olduğu gazetede yayımlandı.

İl Giornale gazetesi, Başbakanın eşi Veronica’dan boşanmasına neden olan Noemi Letizia’nın Villa Certosa’daki partide çekilen fotoğrafı manşetten “İşte o fotoğraflar” başlığıyla verdi.
Yaşına bakılacak
2009 yılında çekilen fotoğrafta Başbakan, Noemi Letizia ve Roberta isimli genç kızla samimi şekilde görülüyor. Berlusconi’nin gazetesi, fotoğrafı birinci sayfadan yayımlayarak “O gece seks yoktu” yorumunu yaptı. Milano Mahkemesi ise fotoğrafların çekildiği gün Noemi Letizia ve arkadaşı Roberta’nın reşit olup olmadığını incelemeye aldı.

Kadınların onur yürüyüşü

BERLUSCONI, bir darbe de Cumhurbaşkanı Giorgio Napolitano’dan yedi. Başbakana “Her vatandaş gibi sen de yargılanmayı kabul et” uyarısında bulunan Napolitano “Mahkeme huzuruna çık ve kendini adalet önünde akla” dedi. Bugün ise İtalya’da binlerce kadın ‘onurları için’ Berlusconi karşıtı büyük gösteri düzenleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.