Bubi tuzağıyla öldürmeye kalktı!

Bubi tuzağıyla öldürmeye kalktı!
İngiliz asker, birliğinden çaldığı el bombasıyla bubi tuzağı hazırlayarak karısını öldürmeye kalktı.
Daily Mail’in haberine göre, İngiltere’nin Kent şehrine bağlı Vigo adlı kasabada yaşayan Nicholas Fabian adlı evli ve bir çocuk babası asker Jackie Phillips adlı bir kadına aşık olunca hamile eşi Victoria Fabian’ı öldürmeye karar verdi.

33 yaşındaki asker bunun için birliğinden bir el bombası çalarak eşinin otomobilinde bubi tuzağı hazırlayarak bombayı bir telle otomobilin gaz pedalına bağladı.

Altı aylık hamile olan Bayan Fabian ertesi gün sekiz yaşındaki oğluyla birlikte otomobile binip aracı çalıştırdıktan sonra gaza basınca bomba şiddetle patladı.

Çiftin sekiz yaşındaki oğlu patlamadan yara almadan kurtulurken, Victoria Fabian bacaklarından yaralandı. Ancak karnındaki altı aylık bebek zarar görmedi.

Olayı uzaktan izleyen koca Nicholas Fabian, hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi davranarak acılar içinde kıvranan eşini otomobilden çıkardı ve alev alan otomobili söndürmeye çalıştı.

Zanlı eş suçunu kabul etmezken, polis, el bombasının Kuzey Yorkshire’deki bir askeri eğitim sırasında çalındığını tespit etti.

Aldatılan ve öldürülmeye çalışılan eş olaydan üç ay sonra sağlıklı bir erkek çocuk dünyaya getitirken, kendisi de dünkü mahkemeye koltuk değnekleriyle geldi.

Nicholas Fabian mahkeme jürisi tarafından cinayete teşebbüsten suçlu bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.