Haberdar Gazetesi Avcılar IŞİD, Yeniden Kobani'ye Saldırdı: 4 Yaralı

IŞİD, Yeniden Kobani'ye Saldırdı: 4 Yaralı

Kobani'de Türkiye sınırına yakın mahallelere IŞİD'in havan topları ile düzenlediği saldırıda dört Kobanili sivil yaralandı.

Kobani'de Türkiye sınırına yakın mahallere İŞİD havan topları ile saldırı düzenledi. Dört Kobanili sivil yaralandı. Radikal muhabiri İdris Emen, sivil halkla röportaj yaptığı sırada patlama sesiyle irkildi. Sınıra yakın noktadaki mahalleye düşen havan topu büyük gürültüyle patladı.


4 KİŞİ ŞARAPNEL PARÇALARIYLA YARALANDI

Dört sivil vatandaş etrafa saçılan şarapnel parçalarıyla yaralandı. Havan mermisinin çok uzak bir noktadan hedef gözetmeksizin atıldığı belirtiliyor. Yaralılardan biri, "5 aydır sınıra yakın bu bölgede yaşıyoruz. Çay içtiğimiz sırada h emen yakınımıza havan topu düştü. Ne olduğunu anlamadık bile. Kendime geldiğimde sedyedeydim" dedi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *