Esenyurt'ta yeniyılın ilk MECLİS'İ

Esenyurt'ta yeniyılın ilk MECLİS'İ
Esenyurt Belediyesi 2011 yılının ilk meclis toplantısını iki oturumlu olarak gerçekleştirdi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan meclis oturumuna Meclis Başkan Vekili Temur Akçiçek başkanlık ederken, 15 gündem maddesinin tamamını başkanlık teklifinden oluştu.
Şehidin adı sokağa verilecek
Şehit Hakan Karakurt’un adının Ardıçlı Evleri’nde bir sokağa verilmesi, Tokat İl’i, Erbaa İlçesi, Tanoba belediyesine araç hibe, Van İl’i, Özalp İlçesi Sağmanlı belediyesinin kardeş belediye gibi başkanlık teklifleri, gündemin önemli maddeleri arasında yer aldı. Meclis oturumunda muhalefet üç ayrı önerge verirken, önergeler başkanlık makamına havale edildi.
Esenyurt Kıraç gündemdeydi
Gündemin 13.ncü maddesi meclis oturumuna beş dakika ara verildikten sonra görüşüldüğü meclis toplantısında Kıraç bölgesinde 1/1000 ölçekli imar durumu gündem geldi. 14 madde oy birliğiyle geçerken, imarla ilgili 13.ncü madde ise muhalefetin red oyuna karşılık, oy çokluğuyla meclisten geçti. Öte yandan meclis toplantısında kısa bir konuşma yapan Meclis Başkan Vekili Temur Akçiçek, “2011 yılı meclis toplantılarında hep birlikte önemli kararlara imza atılmasını diliyorum. Alınacak kararların, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda Esenyurt başta olmak üzere, ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” derken, meclis üyelerinin yeni yılını kutladı ve katılımlarından dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.