İtfaiyeye park engeli

İtfaiyeye park engeli
Avcılar'da yangın ihbarına giden itfaiye araçları sokak başına park edilen iki araç nedeniyle geçemedi. İtfaiye erleri araçtan inerek binaya yaya giderken, bina sakinlerinin söndürdüğü küçük çaplı yangını kontrol etti

Denizköşkler Mahallesi'nde dün bir binanın elektrik panosunda duman ardından patlama ve küçük çaplı yangın çıktı. Bina sakinlerinin müdahalesi ile yangın söndürülürken, yine de itfaiyeye haber verildi. Sevk edilen itfaiye araçları ters yönden gelen bir sürücünün geri giderek yolu açması için biraz gecikirken, daha sonra binanın bulunduğu Berker Sokak girişine kadar geldi.

Ancak, sokak başında bir kamyonet ve diğerinde hafif ticari araç park edildiği için araçlar sokağa giremedi. İtfaiye erleri araçtan inerek yaya olarak binaya giderken, bazı görevliler de önlem amacıyla yangın tüplerini taşıdı. Yapılan kontrollerin ardından ciddi bir tehlike olmadığı belirlendi. Bu arada yakındaki bir manava ait kamyonet çekilirken, hafif ticari araç sürücüsü daha sonra sokak girişinden aracını kaldırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.