Kızlar çetesi iş başında!..

Kızlar çetesi iş başında!..
Kızlar çetesi Türk bakkalı dövüp dükkanın camlarını kırdı
İngiltere’nin Dorset kentine bağlı Bournemouth kasabasında beş genç kız içerde sigara içilmesine izin vermeyen Türk bakkalı dövüp dükkanın camlarını indirdi. Kızlar çetesinin dehşeti güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Daily Mail’in haberine göre, yaşları 14 ila 17 arasında değişen 5 genç kız iki hafta önce Çağdaş Açıkgöz adlı Türk bakkalın dükkanına gelerek içerde sigara içti.

Dükkan sahibi tarafından uyarılarak dışarı çıkmaları istenen kızlar, o anda içerde bulunan yaşlı bir müşteriye de “geriyatrik o…” diye küfrettikten sonra dükkanı terk etti.

Ancak beş kişilik kızlar çetesi geçen cumartesi günü akşam 5.00 sularında tekrar dükkana geldi. Kızları derhal tanıyan Çağdaş Açıkgöz, çeteyi dışarı çıkarmak istedi.

Ancak kızların direnmesi üzerine birini kolundan tutarak dışarı çıkarmaya çalıştığını söyleyen Açıkgöz, ensesine yediği bir darbeyle ne olduğunu şaşırdı.

Açıkgöz, epeyce kuvvetli olduğunu söylediği kızın kendisini yumruklamasından sonra diğerlerinin de önce cam kapıyı, sonra da vitrin camını tekmeleyerek yere indirdiğini söyledi.

Gennç kızlar olaydan sonra hızla kaçarak gözden kayboldu.

Kızlar çetesinin Türk bakkala yaşadığı dehşet güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye kaydedildi.

250 sterlin zarara uğrayan Çağdaş Açıkgöz kızlar çetesinden şikayetçi olurken, polis kızların peşine düştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.