Son meclisten birlik mesajı

Son meclisten birlik mesajı
Esenyurt Belediye Meclis Başkan Vekili Temur Akçiçek başkanlığında 2010 yılının son meclis oturumunu gerçekleştiren belediye meclisi bir yılı daha geride bıraktı. Komisyon raporlarını içeren dokuz gündem maddesinin tamamı iktidar ve muhalefet meclis üyele
2010 yılının son oturumunu gerçekleştiren Esenyurt Belediye meclisi gündem maddelerini oybirliğiyle onayladı.
 
Esenyurt Belediye Meclis Başkan Vekili Temur Akçiçek başkanlığında 2010 yılının son meclis oturumunu gerçekleştiren belediye meclisi bir yılı daha geride bıraktı. Komisyon raporlarını içeren dokuz gündem maddesinin tamamı iktidar ve muhalefet meclis üyelerince kabul edilirken, yılın son meclis icraatında, meclis üyeleri adeta birlik mesajı verdi. Meclis sonunda teşekkür eden Meclis Başkanı Akçiçek, “Bir yılı daha geride bıraktık ve birlikte yapmış olduğumuz çalışmalarımızla Esenyurt halkına faydalı hizmetler ortaya çıkardık. Bundan sonraki çalışmalarımızda birlik ve beraberlik içerisinde devam edeceğini umut ederek, 2011 yılının başta Esenyurt halkına olmak üzere, ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
 
Komisyon raporları bir bir onaylandı
Yılın son meclis oturumu açılış ve yoklama ile başlarken, dokuz gündem maddelerinin tek tek görüşülmesiyle devam etti. Gündemin ikinci maddesi kadro, üçüncü maddesi sözleşmeli personeli ilgilendirirken, dördüncü gündem maddesi ise işçi vize ile ilgili komisyon raporları oldu. Mecliste görüşülen diğer beş gündem maddesi ise sulh talebine ilişkin Hukuk Komisyon Raporu oldu. Tek tek masaya yatırılan gündem maddelerinin tamamı iktidar-muhalefetin kabul için el kaldırması sonucu oy birliği ile onaylandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.