Vali Mutlu: Esenyurt Huzur Beldesidir

Vali Mutlu: Esenyurt Huzur Beldesidir
Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu, ilçedeki hizmet projelerini gezdirerek bilgilendirdiği Vali Mutlu, , “Esenyurt huzur beldesidir” değerlendirmesini yaptı.
Gelişim ve dönüşümde hızla büyüyen, İstanbul’un çekim merkezi ilçeler listesinin başında yer alan Esenyurt'un son ziyaretçisi Vali Hüseyin Avni Mutlu oldu. Haftasonunda Cumartesi gününü Esenyurt’a ayıran İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’yu Kaymakam Halil Uyumaz ve Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu birlikte ağırladı. İlk olarak Kaymakamlığı ziyaret eden Vali Mutlu, daha sonra geldiği belediye başkanlığında, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, birim müdürlerinden oluşan kalabalık gurup karşıladı. Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu bir süre makamında ağırladığı Vali Mutlu’ya ziyaretin anısına çini tabak takdim etti. Belediye Şeref Defteri’ni de imzalayan Vali Mutlu’yu daha sonra, hizmet projelerini gezdirerek bilgilendirdi. Gittiği her yerde sohbet ettiği vatandaşların hizmetlerden çok memnun olduklarını söylemesi ve Başkan Kadıoğlu’na teşekkür etmelerine Vali Mutlu, “Belediye başkanımız Esenyurt halkının gönlünü fethetmiştir. Hizmetleriyle halkın takdirini kazanmaktan daha güzel bir mutluluk olamaz herhalde” dedi.
 
“Esenyurt’a hayran kaldı”
İstanbul ilçelerini tanıma ve tanışma amaçlı ziyaret turuna çıkan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun haftasonundaki ziyaret turu Esenyurt oldu. Kaymakam Halil Uyumaz ve Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun birlikte ağırladığı Vali Mutlu’nun, Serhan Tirit Merkez Camisi’nden başlayan ilçe turu sırasıyla, belediye tarafından yaptırılan Devlet Hastanesi’ni ziyaretinde, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Erenler Cem Evi, Belediye Nikah Sarayı, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Merkezi, Prof.Dr.Sebahattin Zaim İlköğretim Okulu ve son olarak Esenyurt Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezini ziyaret etti. Gittiği her yerde gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Vali Mutlu Başkan Kadıoğlu’nu ve Kaymakam Uyumaz’ı tebrik ederken, Erenler Cem Evi’nin Esenyurt Belediyesi tarafından yaptırılan Cem Salonuna hayran kaldığını ve İstanbul’daki Cem Evlerinde böyle bir salonun olmadığını dile getirdi.
 
“Hizmetlerin her birinde büyük emek vardır”
Esenyurt’u ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Mutlu gazetecilere yaptığı açıklamada,
“Sevgili Esenyurtlularla, başta belediye başkanı ve kamu görevlileriyle birlikte olmaktan mutlu oldum. Belediye başkanımızın yapmış olduğu hizmetlerin bazılarını gezme fırsatı buldum ve her biri, birbirinden heyecan vericidir. Hepsi çok değerlidir. Bütün bunların hepsi ayrı ayrı değerli hizmetlerdir. Her birinde büyük emek vardır. Esenyurt’ta hizmet noktasında çok büyük atağı görüyorum. Kaymakamlık da, sağlık noktasında çok iyi bir yerdedir. Eğitimde de çok iyi bir noktaya gelinmiştir. Son dönemlerde yapılan hizmetler çok dikkat çekicidir” dedi. Bir basın mensubunun Esenyurt İstanbul içerisinden de göç almaya başladı sorusuna yanıt veren Vali Mutlu, “Sosyal hayat ve buna ilişkin yatırımlar dikkat çekicidir. Bütün imar düzenlemeleri nedeniyle halkın biraz daha bu tarafa doğru geldiğini görüyorum. İstanbulumuzun daha önceden göç noktasında çalışma bölgesi olarak insanlar geliyordu. Şimdi ise düzenli yapılaşmalarıyla ön plana çıkan Esenyurt’a göç ediyorlar. Demek ki, insanlar Esenyurt’u huzur beldesi olarak görüyorlar. Esenyurt huzurlu bir bölgedir. İlerisi daha da cazip bir bölge olacağını gösteriyor. 
 
Kadıoğlu teşekkür etti
Ziyaretten son derece memnun olduğunu söyleyen Başkan Kadıoğlu, “Valimiz İstanbul’da yeni göreve başladığı için Esenyurt’u pek fazla tanımıyor. Bu ziyarette tanıma ve tanışma ziyaretidir. Bizleri ziyaret etmesi son derece memnuniyet vericidir. Onur duyduğumu belirtmek istiyorum. Bizlere manevi destek vermiştir. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.