BAYRAM BÖYLE KUTLANIR

Öncelikle sonsuza dek Cumhuriyet. Çünkü Cumhuriyet fazilettir. Cumhuriyet medeniyettir, Cumhuriyet özgürlüktür, Cumhuriyet bir ulusun kendi kendini yönetmesi demektir. Kısacası Cumhuriyet hepimizindir. Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. Ulu Önder Mustafa Kemal Ata’mız ne demiş; ‘’Gençler cumhuriyeti sizlere emanet ediyorum.
 NEDEN SİYASETÇİLERE BIRAKMAMIŞ
Daha o zamandan komutan siyasetçilere güven olmadığını biliyormuş zaten. Herkes Cumhuriyet üzerinden siyaset yapmıyor mu, biri laik birileri bunlar dinsiz diye bizleri uyuttular. Ama çağdaş ülkemizin çağdaş insanları uyandı artık. Ne kimse Atatürk üzerinden, nede kimse din üzerinden siyaset yapsın artık. Ben şahsen oldum olası siyasetçilere fazla güvenmem, onun için aziz Ata’mız Cumhuriyet’i gençlere bırakmış. 
            
ÇATALCADA MUHTEŞEM BAYRAM KUTLANDI
Belkide son yıların en muhteşem Cumhuriyet Bayramı Çatalca’da kutlandı. Çelenk koyma töreninden beliydi bayramın çok güzel geçeceği zaten.Halk ve Belediye Başkan adaylarından tutunda boyacılara kadar herkes kıran tuvalet giyinmişlerdi. Zaten top sahasındaki muhteşem kutlama töreniherkesi memnun etti, hatta bazı vatandaşlar;  ‘’ya arkadaş bu bayramımız ne kadar güzel kutlanıyor, hani sorun vardı Çatalca’da’’ diye kendi aralarında konutsular. Herkes Cumhuriyet Bayramını büyük coşkuyla kutlarken, akşam fener alayı ve havai fişek gösterisi muhteşemdi. Propaganda yok 7’den 70’e herkes bayramı kutlamaya gelmiş. 
Bayrağını alan Cumhuriyet meydanına koştu. Bir vatandaş; ‘’İlçemizde eğer böylesi güzel kutlama oluyorsa oda Sn. Kaymakam Nevzat Taşdan ve Belediye Başkanı Sn. Cem Kara sayesindedir’’ dedi.  İlçemiz bu ikili sayesinde asayişten tut toplumdan gelebilecek olayları çok iyi analiz ederek ilçenin huzurunu sağlıyor. Her ay düzenlenen sivil toplum kuruluşlarının aylık toplantılarına katılarak, halkın isteklerini yerinde öğreniliyor. Kaymakamlık ve Belediye işbirliği yaparak sorunların çözülmesine ön ayak oluyor.Buda  İlçenin huzurunu artırıyor. Bence de vatandaş doğru söylüyor, İstanbul’un diğer İlçelerine bakarsak en huzurlu İlçe Çatalca.
Ben bir kez daha Bayramımızı Kutlar, her günümüzün bayram gibi olmasını dilerim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Muzaffer Muyan Arşivi