RUHSATIM NEDEN İPTAL EDİLDİ?

RUHSATIM NEDEN İPTAL EDİLDİ?
Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı dükkânın ve müzenin ruhsatının Beylikdüzü Belediyesi tarafından iptal edildiğini öne sürerek, “Metrekaresi 150 bin lira değerinde olan yere bin 500 lira veriyorlar.

Böyle adalet olur mu?” diye konuştu


Yüzlerce çeşit mumyalanmış balık ile Türkiye Deniz Canlıları Müzesi olarak vatandaşlara ücretsiz hizmet veren Balıkçı Kenan adıyla bilinen Kenan Balcı'ya ait müze alanı geçmişte kaldırılıp Beylikdüzü Yaşam Vadisi’ne katılmıştı. Kenan Balcı, şimdi ise mevcut dükkanının 700 metrekarelik tapulu otopark alanının ederinin çok altında bir fiyat ile belediye tarafından alınmaya çalışıldığını söyledi. Balcı, “Metrekaresi 150 bin lira değerinde olan yere bin 500 lira veriyorlar. Böyle adalet olur mu?” diye konuştu

Karıncayı incitmedim

Dükkanın önündeki Anadolu Caddesi’nin kendi tapulu malı olduğunu söyleyen Balcı, “10 sene önce bu caddeyi halkımızın kullanıma vermişiz. Şu anda da işletmemize ait otoparkı, metrekaresi 150 bin lira olan otoparkı bin 500 liraya gasp ediyor. Müdürlere bilirkişilere baskı yapıyor. Bunu neden yapıyor ben kimseye zarar vermedim karıncayı incitmemişim. Bu zulümleri yapmasının sebebi istediklerini yapmamamız. İstediklerini vermemiş olmamamız. GBalıkçı Kenan bir esnaf, fabrikatör değil. Şu tesiste çalışan insanları görün böyle bir ortam görülmemiştir” diye konuştu. Sosyal medyada dolaşan ‘devletin arazisinde iş yapıyor’ iddialarına da cevap veren Balcı, “Türkiye Cumhuriyeti tapusudur. Bizim kendi tapularımız burada. Türkiye Cumhuriyeti tapusuna yok diyorlar devlet arazisine çöktü diyorlar” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.