Haberdar Gazetesi Beylikdüzü 7 PKKlı Daha Teslim Oldu

7 PKKlı Daha Teslim Oldu

Türk Silahlı Kuvvetlerinin PKKya yönelik operasyonları hız kazanırken, Şırnakta 7 PKKlı örgütten kaçarak, güvenlik güçlerine teslim oldu.

Şırnak'ta 7 PKK'lı örgütten kaçarak, güvenlik güçlerine teslim oldu. Bunlarla birlikte, 21 Mart 2013 ile 29 Temmuz 2015 tarihleri arasında Şırnak'ta teslim olan PKK'lı sayısının 804 olduğu bildirildi.

AÇIKLAMAYI VALİLİK YAPTI

Şırnak Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 29 Temmuz 2015 tarihinde PKK/KCK terör örgütü içerisinde faaliyet yürütmekte olan 7 örgüt mensubunun güvenlik güçlerine teslim olduğu belirtildi.

ÖRGÜTTEN KAÇMIŞLAR

Açıklamada, "21 Mart 2013 ile 29 Temmuz 2015 tarihleri arasında ilimiz merkez ve ilçelerinde PKK/KCK terör örgütü içerisinde faaliyet yürütmekte iken örgütten kaçıp güvenlik güçlerine teslim olan şahısların sayısı toplamda 804 kişi olmuştur. Teslim olan şahıslarla ilgili tüm işlemler adli makamlarımızca yürütülmektedir" denildi.

Kaynak: Son Dakika
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *