BU DA SPOR MÜDÜRÜ

Okuyucularıma her zaman güzel şeyler yazmayı çok isterim ama olmuyor işte pek nadir  çıkıyor. işte onlardan biri hatırlarsınız ki yaklaşık bir ay önce yazmıştım, pijamalı ilçe spor müdürü diye  beni aradı pijamalı müdürümüz alo ben pijamalı müdür  işte kendini anlattı samimi konuştu tek kelime söyledim müdürüm makamında sabit tel var mı, yok mu? Var ama bağlı değil demez mi. Neden çünkü devletimiz zarar görmesin ben zaten cep tel yazıp kapıya astım isteyen beni bulur. Benim kulübüm var onlarla ilgileniyorum milli sporcu yetiştiriyorum insan içinde diyesi geliyor seni oraya müdür yapanın diye neyse! olan olmuş Tamer Taşpınar sayesinde kadronu da almışsın hay maşallah kim tutar seni 
bak örnek müdür nasıl olunur gör işte  belki de araştırmadım ama Türkiye’nin en genç ilçe spor müdürü  Çatalca’dadır adı da Emrah Yüksel Babuşçu . Seni o kapalı mekanına baktıktan sonra birde Çatalca ya baktım bu müdür cumartesi pazar bile çalışıyor, değil makamında sabit telefon  olmayacak  hem de 2 tane var.  Ben Çatalcıyı nüfus yönünden Zeytinburnu’ndan kıyasladığım zaman  senin nefes bile almaman gerekir,  ama nerde sürekli kapalı bak Çatalca da karate, tekvando, masa tenisi, güreş, futbol, plates ve 70 köy futbol takımının maçları  Çatalca da ki tesislerde üstelik halka da açık, isteyen gelip sporda yapabilir. Ben İstanbul’un göbeğinde hiçbir sportif faaliyetin olmamasına şaşıyorum. Pijamalı diyor ki ‘’tesis mi vardı da biz mi yapmadık ‘’ peki kardeş kan kin Tamer Taşpınar kaç yıl İl Müdürlüğü yaptı neden yaptırmadı? 4 yıldır görevdesin oysa okulların spor salonu var sen yeter ki faaliyet yap tesis çok olanakta çok.
 
Vallahi bizim genç müdürümüz 8 ay oldu göreve geleli. 5 bin kişilik kapalı spor salonumuzu baştan aşağı yenileyerek modern hale getirdi, daha bu ne ki spor salonların baştan aşağı yenileyerek bizlere çalışma ortamı yarattı, en önemlisi de Tamer Taşpınar’ın enkazı olan gençlik merkezini durmuş ve çürümeğe yüz tutmuş enkazını inşaat çalışmalarını başlatarak en kısa zamanda bitirerek gençliğin hizmetinde olacağını da buradan müjdeleyelim, daha yetmedi 2013 de Çatalca da 1 adet olimpik yüzme havuzu yaptıracağını söyledi Emrah müdürümüz ve halka açık tenis kordu yapılacağı  sözünü verdi. İlçe spor müdürümüz daha ufak tefekleri yazmayalım ama hafta sonları çok maç oluyor çayı şekeri de cebinden aldığını da biliyorum.

 Sevgili okuyucularım devletimiz bizlere her türlü imkanı veriyor ama bazı torpilli yöneticiler işin başına gelir sonrada ‘’tesis var mıydı da biz yapmadık ‘’der. Tesis çok sen yeter ki iste. Daha geçen hafta Zeytinburnu Zühtü Kurtulmuş Lisesi spor salonunda kulüpler arası maçımız vardı, bizde katıldık şahane tesis hatta bizim maçlarımızı gören karşı apartman da oturan sakinler gelerek ya burada ne yapılıyor? Biz ilk defa Zeytinburnu’nda böyle bir faaliyet gördük, çocuklarımızı karateye yazdıracağız nasıl yapalım?  Biz de yardımcı olduk yani ilçe spor müdürü olarak birden çok branşta kurs açabilirsin hiçbir şey bilmiyorsan Çatalca ya gel öğren salonlar tıklım tıklım, yer yok yani insan istedikten sonra çözüm bulur ama sen evinde oturursan hiçbir şey olmaz. Ben il spor müdürlüğünün yerinde olsam bu tip spor müdürlerini denetlerim ama nerde… dedik ya Tamer Taşpınar’ın eseri bunlar bir de il spor müdürümüz pek spora duyarlı değil mesleği av iyide bu işlere bakmayacaksan git Avukatlığını yap yeri gelmişken yazayım 29  Haziran da köprüler tadilatta bizi perişan ettin SN. Müdürümüz bir zahmet sen kalkıp ta Yenibosna  stadyumuna gelseydin hepimiz yollarda perişan olduk umarım 2013 de burhan felekte açılışı yapıp ta bizim feleğimizi şaşırtmazsın  özel araban var atla gel neyse ki senin ildeki kadron güzel  şube müdürlerin tecrübeli, hele ki birisi var ki  şube müdürümüz adı Adnan Kuzu 25 yıldır tanırım resmen İl Spor Müdürlüğünü ayakta tutan adam. Adnan  müdürümüzü başka zaman yazacağım yani olayın özü şu, herkes geldiği görevi severek yaparsa herkes başarılı olur onun içindir ki güzel olan şeyler zor bulunuyor buldukça keyifle sizlerle paylaşacağım. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Muzaffer Muyan Arşivi