BU EVLER KİMİN?

Bir taraftan kentsel dönüşüm diğer taraftan kaçak yapı devletin malı deniz misali…

 Pazartesi gelen ihbarla olayın ne kadar vahim olduğunu araştırdım: Her şey gerçek bu kadarına da pes denir. Olay şu; çatalca ya bağlı gümüş pınar köyü var, en güzel köylerimizden biri gel gör ki vampirler burasını da talan etmiş. Hem de nasıl açın uyduyu bakın haritaya olayın ne kadar vahim olduğunu görün. Köylü vatandaşlar diyorlar ki: Ya arkadaş köyümüzün en güzel yerine adamlar villa ve ev yapıyor. Bir Allah’ın kulu çıkıp da ya arkadaş burası orman, vasfında çivi dahi çakılamazken üstelik kadastro da yol olmamasına rağmen adamlar asfalt bile yapmışlar. Yolu defalarca şikâyetimize rağmen hiç bir görevli gelmemiştir.
 
Daha da korkuncu köy mezarlığına alınan taşlar bu evlerde kullanılmış. Şimdi vatandaşlar soruyorlar madem burası orman vasfında 234 ve 235 parsele elektrik nasıl verildi. Asfaltı hangi kamu kuruluşu döktü, İSKİ suyu nasıl bağladı. Bu köyde muhtar yok mu? Gariban vatandaşın evi olsaydı hemen yıkılırdı. Bunların arkasında kimler var. Vatandaşlar bunların cevabını bekliyor. Gümüş pınarla daha ne korkunç iddialar var, hepsini yazacağım sorumlular ortaya çıksın bakalım bunların arkasında kimler var görelim. Üşenmedim gittim gördüm, helal olsun çok güzel yer mükemmel. O zaman isteyen vatandaş kendine böyle ev villa yapsın.

O zaman ne orman kalır ne de bir yeşil alan, doğrusu bende bu evlerin sahibi kim çok merak ediyorum bakalım yetkililer bula bilecek mi?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Muzaffer Muyan Arşivi