18 MART'TA FENER ALAYI

18 MART'TA FENER ALAYI
Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Recep Erol, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde binlerce kişiyle fener alayında buluştu

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen fener alayına dikkat çeken bir kalabalık katıldı. Anma etkinliği ve fener alayı öncesinde açıklama yapan Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Recep Erol “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını rahmet ve minnet ile anıyoruz. Vatanı için, milleti için mükaddesatı uğruna şehit olan tüm vatan evlatlarımızı yad ediyoruz. Bizler biliyoruz ki bu aziz vatan uğruna toprağa düşen her yiğidimiz, bizim şeref madalyamız olacaktır. Tarih boyunca milletimizin en büyük kahramanlık destanlarından biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi, bu milletin gösterdiği büyük özgürlük mücadelesinin en büyük örneklerinden biridir” dedi.

Asla ayrım yapmıyoruz

“Bizler bu vatanı binbir zorluk ve mücadele ile kurduk” diyen Erol, “Bugün Çanakkale’de şehitlerimizi anmaya gittik. Gördüm ki memleket ayrımı yapmadan daha çocuk yaşlarında toprağa düşmüş binlerce kahramanın omuzlarında yükselen bir vatanda yaşıyoruz. Türk Milleti vatan ve millet dendiğinde canını dişine takarak, düşmana direnen ve şehadetten asla kaçmayan bir millettir. Türk Milleti her zaman kahraman bir millet olmuştur. Bugün İHA’larımızı, SİHA’larımızı üretip dünyaya satabiliyorsak, bu bizim askeri olarak hala dünyanın zirvesinde olduğumuzu gösteriyor” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.