Aday kim olursa olsun arkasındayız!

Aday kim olursa olsun arkasındayız!
AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik, AK Parti Belediye Başkan aday adaylarını ve geçmiş dönem ilçe başkanlarını ağırladı. Çelik, “Süreç sonunda aday kim olursa olsun arkasında duracak, birlikte çalışacağız” dedi

AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik, ilçedeki belediye başkan aday adaylarını ve eski ilçe yöneticilerini ağırladı. Recep Erol, Velittin Küçük, İlker Gürbüz, Celal Babayiğit ve diğer isimlerin katıldığı programda konuşan Murat Çelik, önemli mesajlar verdi. Çelik, “6 yıldır ilçe başkanıyım. 5 tane seçim geçirdim. Şahsi olarak tüm teşkilat adına konuşmak gerekirse 5 seçime de giderken hep birlikte çalıştık, gayretle çalıştık. En son 14 ve 28 Mayıs tarihlerinde tarihi bir seçime tanıklık ettik. Büyükçekmece AK Parti'miz için gururla çalışmayı sürdürüyoruz. Bugün burada bizim gibi AK Parti'ye burada çok değerli hizmetler vermiş büyüklerimizle, başkanlarımızla beraber olmanın gururunu yaşıyoruz. Burada 6 kişi var. Ama inanın süreç sonunda kim aday olursa olsun biz o adayımızın arkasında gururla ve hep birlikte çalışacağız. Büyükçekmece'yi AK Parti belediyeicliğiyle tanıştırmak için gayretle çaba göstereceğiz. Bundan şüpheniz olmasın” ifadelerini kullandu. 


31 Mart akşamı Büyükçekmece'nin AK Parti belediyeciliğiyle tanışacağını anlatan Çelik, “Hem Büyükçekmece'de hem de İstanbul'da biz kazanacağız. Bu konuda oldukça iddialıyız. Buradan tüm gazetecilere söz veriyorum. 31 Mart akşamı geldiğindek kazanan biz olacağız” diyerek iddialı konuştu.


Belediye başkan aday adayı olan Celal Babayiğit de, AK Parti'nin Büyükçekmece'yi kazanması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Babayiğit, “12 belediye başkan aday adayı var. Hepimizin tek arzusu Büyükçekmece'yi kazanmak. Aday ben verya başka biri olabilir hiç önemli değil. Amacımız çok belli. Büyükçekmece'yi almak” dedi.


Bir başkan belediye başkan aday adayı olan İlker Gürbüz ise “Bizim amacımız Büyükçekmece halkının özlediği hizmet eden belediye yönetimini buraya geri getirmek. Burada olan veya salonun dışında olan kim olursa olsun bütün aday adayı arkadaşlarımızla Büyükçekmece'yi AK Parti'ye kazandırmak için İstanbul'u yeniden AK Parti'ye kazandırmak için birlikte hareket edeceğiz. Birlikteliğimi ve kardeşliğimiz daim olsun. İnşallah hep birlikte cumhurbaşkanımıza Büyükçekmece'yi teslim edeceğiz. AK Parti burayı kazanacak” şeklinde konuştu.



 Parti Belediye Başkan Aday Adayı Recep Erol da “Burada bütün arkadaşlarımızın dediği gibi amacımız Büyükçekmece'yi 2024'te AK Parti ile tanıştırmak. Koltukta kimin oturacağından ziyade bölgemizin sorunlarını hep birlikte gidermek, Büyükçekmece ve İstanbul'u kazanmak istiyoruz. Bu bir bayrak yarışı. Kimin başkan olduğunun önemi yok. Önemli olan çalışmak ve partimize hizmet etmek. Bunun için elimizden gelen gayreti ortaya koyacağız” dedi.


Programda konuşan Velittin Küçük de belediye başkan aday adayı olarak başvurusunu yaptığını duyurdu. Küçük, “Bu yola çıktık ve arkadaşlarımız neden Beylikdüzü değil de Büyükçekmece gibi sorular sordu. Bazı arkadaşlarımız belki buradaki varlığımızdan rahatsızdır ama biz 1977'den beri Büyükçekmece'deyiz. Biz buradayken burası Çatalca'ya bağlı bir mahalleydi. Ben eski bir Büyükçekmeceliyim. 30 yıldır Albatros'ta oturuyorum. Benden rahatsız olmanıza gerek yok ben çoğunuzdan daha Büyükçekmeceliyim. Büyükçekmece'yi almak ve AK Parti'ye kazandırmak için yola çıkmış bulunuyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.